Μόλις κυκλοφόρησε με ελληνικό στίχο σε παγκόσμια διανομή από την εταιρεία CD Baby των Η.Π.Α.  το νέο CD Single του Ελληνοϊταλού τραγουδοποιού και μπεστσελερίστα συγγραφέα Costantino Salis. Το τραγούδι έχει τίτλο «Θα σε προστατέψω». Ερμηνεύει ο Costantino Salis, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους.

Δεν κάνει λάθος όποιος σε αυτό το τραγούδι διακρίνει ένα ερωτικό τραγούδι,  αλλά αυτό που τραγουδάει ο Costantino Salis είναι η αγάπη στην πιο ανώτερη μορφή της. Το λυρικό «εγώ» απευθύνεται σε ένα «εσύ» απροσδιόριστο, στο οποίο υπόσχεται ότι θα προστατέψει τη ζωή του από κάθε κίνδυνο που διατρέχει. Σε αυτό το τραγούδι κάποιος άλλος μπορεί να φανταστεί ένα αφιέρωμα στο δικό του εσωτερικό «εγώ» του οποίου ο καλλιτέχνης υπόσχεται ότι θα φροντίσει για εκείνον. Ένας άλλος μπορεί να δει στο τραγούδι μια προσευχή ασυνήθιστη, γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που απευθύνεται στον Θεό – Αγάπη, αλλά είναι ο Θεός – Αγάπη που μιλάει στον άνθρωπο, τον οποίο θα προστατέψει και θα φροντίσει για εκείνον. Όμως έγκειται στην ευαισθησία του καθενός από εμάς να διαλέξει πώς να ερμηνεύσει τον στίχο του τραγουδιού. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα τραγούδι που μιλάει για αγάπη, που μπορεί να είναι η αγάπη του Θεού προς τα πλάσματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ουσία είναι εκείνη η μυστηριώδης ώθηση που μας κάνει να συμπλεύσουμε με κάποιον και να αποφασίσουμε να διασχίσουμε μαζί ένα μέρος, αν όχι ολόκληρη τη διαδρομή της ζωής.

 Το CD Single του Costantino Salis με τίτλο «Θα σε προστατέψω», κυκλοφορεί σε παγκόσμια ψηφιακή διανομή από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Ο Costantino Salis ζει μεταξύ Ρώμης και Αθήνας. Έχει γράψει τραγούδια για γνωστούς Ιταλούς καλλιτέχνες και είναι γνωστός επίσης ως συγγραφέας φιλοσοφικών δοκιμίων και βιβλίων μυθοπλασίας. Ως συγγραφέας έχει τιμηθεί από την Ιταλική Βουλή, όπου παρουσίασε το βραβευμένο έργο του «Dritto al cuore della vita» (Ελληνική έκδοση “Στην καρδιά της ζωής”, εκδόσεις Πύρινος Κόσμος). Στην Ελλάδα κυκλοφορούν επτά βιβλία του. Το πιο πρόσφατο είναι το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Ακούστε το τραγούδι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης