Η Άσπα, ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, υποδέχεται το φθινόπωρο με ολοκαίνουργια επιτυχία.

Μετά τα mega hit της «Στάχτη» και «Oh No» που ακούστηκαν δυνατά σε κάθε γωνιά της χώρας και βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών, YouTube & Spotify charts, η Άσπα επιστρέφει δισκογραφικά με το «Έλα», ένα φρέσκο χορευτικό λαϊκό τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Έλα» έχει γίνει ήδη viral μέσω του TikTok πριν την κυκλοφορία του, με πάνω από 800 αναδημοσιεύσεις του τραγουδιού μέσα σε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα.

Το νέο hit της Άσπας συνοδεύεται από ένα δυναμικό και ιδιαίτερα sexy music video τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το «Έλα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ με αφορμή την κυκλοφορία του η Άσπα βρέθηκε στο εξώφυλλο της δημοφιλούς editorial playlist του Spotify «Greek Pop».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης