Έντι Ίζαρντ: «Θέλω να μου απευθύνονται με τις αντωνυμίες "αυτή" και "της"

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 08:50
Έντι Ίζαρντ: «Θέλω να μου απευθύνονται με τις αντωνυμίες "αυτή" και "της"

Η Έντι Ίζαρντ θέλει πλέον να χρησιμοποιούνται για το πρόσωπό της οι αντωνυμίες αυτή / της.

Η κωμικός ανακοίνωσε την επιθυμία της μιλώντας στο «Portrait Artist Of The Year», του τηλεοπτικού δικτύου Sky Arts.

«Προσπαθώ να κάνω πράγματα που νομίζω ότι είναι ενδιαφέροντα και αυτό είναι το πρώτο πρόγραμμα που ρώτησα αν μπορώ να είμαι αυτή και της. Μια μικρή μεταβατική περίοδος», δήλωσε η Ίζαρντ, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

«Λοιπόν, νιώθω υπέροχα γιατί οι άνθρωποι υποθέτουν ότι απλώς με γνωρίζουν από πριν, αλλά είμαι gender fluid. Απλώς θέλω να έχω κοριτσίστικη βάση από τώρα και στο εξής», πρόσθεσε.

Η χρήση των νέων αντωνυμιών την έκανε να αισθάνεται «πολύ θετική», είπε η Ίζαρντ, σύμφωνα με το Page Six, προσθέτοντας: «Η ζωή είναι μία, ζήσε την καλά».

Η Ίζαρντ στη μετάβαση αυτή βρήκε θερμούς υποστηρικτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σε αυτό το σπίτι, σεβόμαστε και αγαπάμε την #eddieizzard», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Η ακτιβίστρια Σάρλοτ Κλιμρ έγραψε: «Έντι Ίζαρντ. Την αγαπώ τόσο πολύ. Αυτό είναι. Αυτό είναι το tweet».

Για τη ρευστότητα του φύλου της η Ίζαρντ μίλησε το 2019 λέγοντας: «Λειτουργώ και ως αγόρι και ως κορίτσι. Έχω ρευστό φύλο. Θέλω να εκφράσω και τις δύο πλευρές του εαυτού μου, που ήταν πάντα εκεί. Είμαι ένα είδος tomboy και tomgirl,» είχε πει η Ίζαρντ σε συνέντευξή της στο Windy City Times.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 08:50