Επιστρέφει με νέο άλμπουμ η Γιόκο Όνο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018, 11:09
Επιστρέφει με νέο άλμπουμ η Γιόκο Όνο
Το νέο άλμπουμ της Γιόκο Όνο με τίτλο «Warzone» θα κυκλοφορήσει με νέες εκτελέσεις γνωστών κομματιών από το σύνολο της καριέρας της, καθώς και με τη διασκευή του «Imagine» του εκλιπόντος συζύγου της, Τζον Λένον, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Beatles.

Χθες η Γιαπωνέζα καλλιτέχνις, τραγουδίστρια, στιχουργός και ακτιβίστρια σε κοινωνικά ζητήματα παρουσίασε το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο είχε συμπεριλάβει πρώτη φορά στο άλμπουμ της «Rising» .
Το «Warzone» στην αρχική του εκτέλεση ήταν ένα hardcore punk τραγούδι. Το νέο «Warzone» είναι εντελώς διαφορετικό με περισσότερους στίχους και σύνθεση με πιάνο.

Κάθε Τρίτη θα παρουσιάζεται ένα νέο τραγούδι από το άλμπουμ «Warzone» σε υπηρεσίες streaming και στο site της Γιόκο Όνο.Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου από τη δισκογραφική εταιρεία του γιου της, Σον Λένον Chimera Music.

Με πάνω από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία η χήρα του Τζον Λένον έχει υπογράψει συνολικά είκοσι άλμπουμ. Στο τελευταίο επανέρχεται σε 13 τραγούδια από την περίοδο 1970 - 2009 και τα ξαναγράφει.

Σε όλο το άλμπουμ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη φωνή και στους στίχους της Γιόκο Όνο, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

«Ο κόσμος είναι τόσο χάλια. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Ζούμε σε μία εμπόλεμη ζώνη…Μου αρέσει να δημιουργώ τα πράγματα με νέο τρόπο. Κάθε μέρα τα πράγματα αλλάζουν» δήλωσε η καλλιτέχνις.

Το 2017 η Ένωση Εθνικών Εκδοτών Μουσικής αποφάνθηκε ότι το τραγούδι «Imagine» δεν ανήκει μόνο στον Τζον Λένον και οι στίχοι του φέρουν πλέον και την υπογραφή της Γιόκο Όνο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018, 11:10