Η Φανή Παπαθεοχάρη παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κοίτα» , η οποία ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη με μια πολύχρονη πορεία στους δρόμους της μουσικής και με μεγάλες συνεργασίες όπως με την Πέγκυ Ζήνα, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Σταμάτη Γονίδη κ.α επισφραγίζει με τη δουλειά αυτή, που έχουν επιμεληθεί κορυφαίοι μουσικοί του είδους, την εμπειρία της στο λαϊκό τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CD που θα είναι έτοιμο λίγο πριν το Πάσχα, περιλαμβάνει το «Πόνεσα και Έκλαψα», ένα ζεϊμπέκικο πάνω σε λαϊκούς δρόμους και άλλα 8 κομμάτια με μοναδικό πάντρεμα έντεχνου και λαϊκού ήχου, καθώς και 2 διασκευές που πραγματικά θα μας ταξιδέψουν. Η μπαλάντα που δίνει το όνομά της στο CD αλλά και το ζεμπέκικο είναι σε μουσική και στίχους Φανής Παπαθεοχάρη ενώ την ενορχήστρωση και επιμέλεια της παραγωγής επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λάππας (ο άνθρωπος πολυόργανο και στενός συνεργάτης της Ελένης Βιτάλη και του Διονύση Σαββόπουλου).

Φανή Παπαθεοχάρη λοιπόν! Μια μεγάλη λαϊκή φωνή, σε ένα CD που έγινε με αγάπη και μεράκι για τη μουσική και χάρη σε ένα επιτελείο από αξιόλογους μουσικούς, αναμένεται να έχει αδιαμφισβήτητη επιτυχία!

Ακούστε το τραγούδι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης