Ο Γιώργος Χουβαρδάς με την Κωνσταντίνα Κορδούλη με πολύ συναίσθημα και μουσικές εκπλήξεις, ο Αλέκος Βρέτος με το Mediterranean trio του, ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης με το λαούτο του και άρωμα Κρήτης, οι Palov & Mishkin με ένα δυναμικό come back και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με το jazz κουαρτέτο του συνθέτουν το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας για το Faust!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Χουβαρδάς – Κωνσταντίνα Κορδούλη

Φωνές Δεμένες

«Σ’ έναν κόσμο που συνέχεια μας ζητά να ζούμε εντελώς λυμένοι πια απ’ όσα αγαπάμε, εμείς σε πείσμα των καιρών θα παραμείνουμε Φωνές Δεμένες» υπόσχονται ο Γιώργος Χουβαρδάς και η Κωνσταντίνα Κορδούλη και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ενώνουν στη σκηνή του Faust τους πολύ ιδιαίτερους μουσικούς τους κόσμους και επιμελούνται μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακαλάκη ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις και πολύ συναίσθημα, στοιχείο που αποτελεί εξάλλου και το πρώτο κοινό σημείο επαφής τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιάνο – Ενορχήστρωση: Βασίλης Θεοδωράκογλου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί) & 12€ (με ποτό)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Alekos Vretos

Re-planning the journey…Alekos Vretos Mediterranean trio

Μετά από την υποχρεωτική απουσία, λόγω πανδημίας, ο Αλέκος Βρέτος αρχίζει και πάλι την εξερεύνηση της μουσικής με όχημα το ούτι του και την αγάπη του για το άγνωστο. Μεσογειακή ήχοι που αναμιγνύονται με τζαζ διάθεση και νοοτροπία, σπρώχνουν το ούτι, το κανονάκι και το πιάνο σε «δρόμους» της Ανατολής και της Δύσης. Ο Δημήτρης Σεβδαλής (πιάνο) και η Αθηνά Κουκή (κανονάκι) συμπληρώνουν το καινούργιο τρίο του Αλέκου Βρέτου, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Φάουστ και θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά το ξεκίνημα μιας νέας μουσικής περιόδου για τον Αλέκο Βρέτο. Καινούριες και παλιές συνθέσεις του Βρέτου, αλλά και κομμάτια από το αραβικό, αρμένικο και τούρκικο ρεπερτόριο, παιγμένα μέσα από το πρίσμα της τζαζ συνθέτουν την καινούργια αυτή προσπάθεια. Μια βραδιά που θα μας φέρει θύμησες, αλλά και καινούριες εμπειρίες. Μια βραδιά που θα σβήσει για λίγο την λαχτάρα της ακρόασης δια ζώσης της ζωντανής καλής μουσικής που τόσο στερηθήκαμε τον τελευταίο καιρό.

Δημήτρης Σεβδαλής – πιάνο
Αθηνά Κουκή – Κανονάκι
Αλέκος Βρέτος – ούτι
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ με μπίρα ή κρασί

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Αλέξανδρος Τζουγανάκης

Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Τζουγανάκης αποτελεί μια νέα μουσική πρόταση για την ελληνική  σκηνή, με «ρίζα» την παράδοση της Κρήτης και της Ελλάδας, και «ανθό» την μουσική του αισθητική.
Στο live θα απολαύσουμε σε ένα μουσικό ταξίδι εναλλακτικό, αυθόρμητο, μοναδικό, σε ένα πάντρεμα ήχων παραδοσιακών με ροκ και τζαζ επιρροές, που απευθύνεται στην μία και μοναδική γλώσσα της μουσικής, το συναίσθημα!

Ο Αλέξανδρος με τους εξαιρετικούς μουσικούς του φίλους θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό μουσικό βράδυ στην μαγική σκηνή του Faust.

Λαούτο,Φωνή: Αλέξανδρος Τζουγανάκης
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Κιθάρα: Γιώργος Πασχάλης
Μπάσο: Πάνος Φωτάς

Είσοδος: 9€ χωρίς ποτό
Ώρα έναρξης: 21:30

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Palov & Mishkin

Οι Palov & Mishkin, επιστρέφουν μετά από 12 ακριβώς χρόνια από το ντεμπούτο τους, το album «ThinkTwice» το one time project των ανερχόμενων τότε μουσικών παραγωγών Palov και Blend Mishkin.

Ποιος δεν θυμάται ή δεν έχει χορέψει με τα “Et De Clarinet”, “De mi Carreta”, “Bailando”, “Ambiente Tropical”; Το «Think Twice» έχει πλέον εξαντληθεί και δεν υπάρχει πουθενά, εκτός από μερικές κόπιες cd, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού

Το «Think Twice» γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων, αγαπήθηκε από νέους παραγωγούς και μη, δίνοντας τους ουσιαστικά το ερέθισμα να ασχοληθούν με την δημιουργία edits και remixes, δημιουργώντας με τον καιρό έναν μεγάλο συμπαγή πυρήνα της σκηνής αυτής. Ακόμη και σήμερα, τα κομμάτια αυτού του δίσκου, βρίσκονται καθημερινά στις playlists δεκάδων μαγαζιών και djs ανά τον κόσμο, από την Ευρώπη ως την Αμερική και την Ασία.

Πέρυσι, οι Palov & Mishkin, έπειτα από δεκάδες προσωπικές κυκλοφορίες και μια μεγάλη μουσική καριέρα, έκαστος, επέστρεψαν πιο ώριμοι από ποτέ και κυκλοφόρησαν το single «El Dorado», το  τελευταίο τους single, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται στο studio και δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό-έκπληξη, που παντρεύει πολλές μουσικές και κουλτούρες του πλανήτη, ξεφεύγοντας όμως από τα πλαίσια του «Think Twice».

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22:30

Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Andreas Polyzogopoulos Quartet

Με το νέο κουαρτέτο του,  ο ξεχωριστός Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλαιότερες συνθέσεις του από τους δίσκους “Perfumed Dreams” και “Anicca”, καθώς και νέες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου είναι η αέναη αναζήτηση του καινούριου, χωρίς τον φόβο του ρίσκου. Μια ματιά στη δισκογραφία του το μαρτυρά:

Από το ακουστικό κι επιτυχημένο άλμπουμ αφιέρωμα στους Pink Floyd, έως το ambient και ηλεκτρικό δίσκο “One Inch of Love”. Ο ευρωπαϊκός ήχος της jazz πάντως, είναι ο χώρος που ο Πολυζωγόπουλος νιώθει πιο οικείο, με επιρροές από τους Fresu, Rava, Molvær κ.λ.π. θεωρώντας εξ’ ίσου σημαντικά στην μουσική, τον ρυθμό αλλά και τη .. σιωπή.

Andreas Polyzogopoulos Quartet

Βαγγέλης Στεφανόπουλος : πλήκτρα
Κώστας Κωνσταντίνου : μπάσο
Παναγιώτης Κωστόπουλος : τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, εφέ

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 5 € (χωρίς ποτό)

Η είσοδος στον χώρο του Faust γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Faust
Τ. 210 3234095

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης