Ζωντανή ερμηνεία του «For Whom the Bell Tolls» έδωσαν από το στρατηγείο τους στην Καλιφόρνια οι Metallica, στο πλαίσιο του εφετινού BlizzCon, της ετήσιας παρουσίασης της κατασκευάστριας εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Blizzard Entertainment.

Οι θρύλοι του χέβι μέταλ είχαν, στο παρελθόν, κάνει εμφάνιση στο BlizzCon 2014. Εφέτος, λόγω της πανδημίας η εκδήλωση μεταδόθηκε με live streaming. «Θα θέλαμε πολύ να είμαστε εκεί εφέτος, αλλά προφανώς δεν μπορούμε, άρα είμαστε εδώ κι αυτό είναι για σας» είπε ο James Hetfield, απευθυνόμενος στο εικονικό κοινό πριν η μπάντα ερμηνεύσει το κλασικό κομμάτι από το Ride the Lightning.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

To streaming του εφετινού BlizzCon έγινε σε πολλές πλατφόρμες – YouTube, Twitter, Twitch και άλλες – αλλά γρήγορα οι θεατές πρόσεξαν ότι στο streaming στο Twitch Gaming, η μουσική της μπάντας διακόπηκε σύντομα και αντικαταστάθηκε με κάτι που δεν είχε καμία σχέση με τους Metallica, λόγω φόβου ενεργοποίησης της απαγόρευσης Digital Millennium Copyright Act (DMCA) της μετάδοσης για να προστατευθούν τα δικαιώματα του τραγουδιού. Και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και κατά τη διάρκεια του live streaming πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι η γκάφα ήταν μια δίκαιη τιμωρία για τους Metallica οι οποίοι, πριν 20 χρόνια, ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα της μουσικής βιομηχανίας κατά της υπηρεσίας δωρεάν διάθεσης ηχητικών αρχείων Napster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης