Για επίθεση σε έναν 54χρονο άνδρα στο Μόναχο κατηγορείται ο frontman των Rammstein, Till Lindemann.
Όπως αναφέρει το loudwire.com, που επικαλείται την Deutsche Welle, η επίθεση έγινε στο μπαρ του ξενοδοχείου Bayerischer Hof στις 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 54χρονος άνδρας φέρεται να έκανε άξεστα σχόλια για τη σύντροφο του τραγουδιστή, Lana, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του frontman. Και κάπως έτσι κατέληξε με ματωμένη μύτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου είπε στα αγγλικά, θα πληρώσω διπλά για σένα» δήλωσε στη Bild η Lana. Τότε ο  Lindemann φέρεται να του ζήτησε τον λόγο και να απαίτησε από τον άνδρα να ζητήσει συγνώμη. Αντ’ αυτού ο 54χρονος προέταξε τις γροθιές του και είπε στον Lindemann να πάνε προς την πόρτα.

Τότε ο Lindemann φέρεται να τον χτύπησε με τον αγκώνα του στο πρόσωπο και ειναι πιθανό ο άνδρας να έσπασε και το σαγόνι του, μαζί με τη ματωμένη μύτη που απέκτησε.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ η Sophia Thomalla, πρώην φίλη του Lindemann, μιλώντας στην Bild υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή λέγοντας: «Ο Till είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος που ξέρω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε και τον εκνεύρισε. Αλλά αν έγινε όντως έξαλλος, η αντίδρασή του είναι δικαιολογημένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης