Γιάννης Αγγελάκας και 100° C σε μια μοναδική συναυλία στο Ναύπλιο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 15:44
Γιάννης Αγγελάκας και 100° C σε μια μοναδική συναυλία στο Ναύπλιο
Mια μοναδική εμφάνιση θα κάνουν ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 21.00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ που διοργανώνει το Fotonio Events & More στο Ναύπλιο «Βραδιές στην αυλή μας».

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Πάνω από δυο χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια». Με αυτόν στις αποσκευές τους αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) στο Ναύπλιο για μία μοναδική συναυλία στο Fotonio Events & more , Άριας Ναυπλίου.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και ο καινούργιος μουσικός στην μπάντα Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα.
Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.Πληροφορίες:

Fotonio Events & More (Μεγαλόφωνο Άριας, Ναύπλιο) / www.fotonioevents.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 27523 06747
Τιμές εισιτηρίων: 10€ Προπώληση / 12€ Στην είσοδο
Ώρα έναρξης: 21.00 / Οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Προπώληση εισιτηρίων:

1. FOTONIO, events & more, Μεγαλόφωνο Άριας
2. XENON, Café, Πλ. Συντάγματος, Ναύπλιο
3. Juke box, Άργους 49, Ναύπλιο
4. Εν Λευκώ, Βας. Γεωργίου 83, Άργος


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 15:44