Η μουσική συνάντηση του συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου με την ιδιαίτερη φωνή της Αλέκας Κανελλίδου επί σκηνής ήταν μια προσμονή από το κοινό που έγινε πραγματικότητα. Οι εμφανίσεις τους πριν το καλοκαίρι στις «γραμμές» ενθουσίασαν και αγαπήθηκαν.

«Σαν έτοιμοι από καιρό» οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν και πάλι στις «γραμμές» από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 19.00 για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανήσυχοι, ασυμβίβαστοι και πρωτοπόροι στην καλλιτεχνική τους πορεία, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Αλέκα Κανελλίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση που έχει τη βαρύτητα του μουσικού κληροδοτήματός τους και ταυτόχρονα την ευδιαθεσία, τη χαρά και τον ενθουσιασμό δυο φίλων που μοιράζονται επί σκηνής την αγάπη τους για το τραγούδι.

Στο μουσικό τους ταξίδι συμμετέχει εφέτος ένας ερμηνευτής της νεότερης γενιάς που έχει ξεχωρίσει, ο Κώστας Καραφώτης τόσο με το λαϊκό αψεγάδιαστο μέταλλο της φωνής του όσο και με την άρτια καλλιτεχνική του εικόνα.
Ραντεβού στις Γραμμές δίνουν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Μαίρη Στεφανακίδου, δύο δυναμικοί ερμηνευτές και χρόνια συνεργάτες του Γιώργου Χατζηνάσιου που καταφέρνουν να ξεσηκώσουν το κοινό!

Γιώργος Χατζηνάσιος- Αλέκα Κανελλίδου και Κώστας Καραφώτης σε με μια μουσική παράσταση με παλιά και σύγχρονα τραγούδια γεμάτη νοσταλγία, ρομαντισμό, συγκίνηση και χαρά, ξεφάντωμα, γλέντι που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«γραμμές»

Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός

Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058 – 6945106604

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο στις 22.30 – Κυριακή στις 19.00

Προπώληση: viva.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης