Το Ίδρυμα Ωνάση καλεί τη Νο.1 dj της τέκνο και house μουσικής σκηνής στον κόσμο, Charlotte de Witte, σε έναν από τους πιο επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Χωρίς κοινό, ανάμεσα σε πέτρες, χώμα, μάρμαρα και ελληνικό φως, η Charlotte de Witte έρχεται για ένα live dj set την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00, που θα μεταδοθεί – μεταξύ άλλων – στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση (χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό), ενώνοντας όλους τους clubbers του κόσμου εκεί που δεν περιμένουν, στην Αρχαία Μεσσήνη.

Το Ίδρυμα Ωνάση συνεχίζοντας να πιστεύει «στη δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής, στις συναντήσεις του τώρα και του χτες και στις συνεργασίες», δημιουργεί ένα υβριδικό, πρωτοποριακό καλλιτεχνικό γεγονός με ειδικό πολιτιστικό βάρος για την Ελλάδα. Μέσα από την εμπειρία και τη συνεργασία με το ADD Festival, το Ίδρυμα Ωνάση ανεβάζει ξανά την ένταση, αυτή τη φορά στο κέντρο του Σταδίου της Αρχαίας Μεσσήνης παρουσιάζοντας τη Charlotte de Witte, την πρώτη γυναίκα που κατέκτησε την κορυφή στο top 100 των Dj της τέκνο και house σκηνής του κόσμου για το 2020, σύμφωνα με το DJ Mag και το Beatport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Charlotte de Witte, η Dj φαινόμενο που “νίκησε” τον αήττητο Carl Cox δεν φοβάται τις προκλήσεις, δεν κοιμάται πολύ και δημιουργεί νέες κορυφές για να κατακτήσει. Με την ασταμάτητη ενέργειά της, την ασυμβίβαστη και επιθετική της techno, το φανατικό κοινό της και τους περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, συνεχίζει να συνταράζει τους clubbers σε κάθε γωνιά του πλανήτη στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και events του κόσμου, αλλά και σε underground σκηνές και parties. Σήμερα, παρά την απαγόρευση των lives και της ζωντανής επαφής με το κοινό, η Charlotte de Witte επιμένει στον ρυθμό και το δικό της beat, δημιουργώντας ένα νέο ψηφιακό ταξίδι για τους οπαδούς της. Ταξιδεύει στην Ελλάδα και αφήνεται στη μυστικιστική ενέργεια ενός ιστορικού τόπου αιώνων για να τον συνεπάρει τελικά σαν θύελλα με τον δικό της ρυθμό, την ένταση και την ασυμβίβαστη μουσική της» αναφέρει στο δελτίο τύπου η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση πηγαίνει στην Αρχαία Μεσσήνη. Το 2018 παρουσίασε για τρεις ημέρες το «Tuned City» μεταμορφώνοντας την αρχαιοελληνική πόλη σε μια τεράστια πλατφόρμα καλλιτεχνικής παραγωγής και παρουσιάσεων, συζητήσεων και διαμεσολάβησης της τέχνης του ήχου και της μουσικής σε δημόσιους χώρους. Μέσα από ένα πλήθος site-specific μορφών, ηχητικές εγκαταστάσεις, περιπάτους και διαλέξεις, μέχρι συναυλίες και συμμετοχικά δρώμενα, σε άμεση αλληλοσυσχέτιση με το τοπικό περιβάλλον και σε ζωτική συνδιαλλαγή με τα τοπικά και διεθνή ακροατήρια το «Tuned City» δημιούργησε μια νέα εμπειρία, με ιδιαίτερη έμφαση σε πρωτότυπες προσεγγίσεις στον ρόλο του «ήχου» και της «ακρόασης».

Δείτε το live dj set στα ακόλουθα links:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στέγη

FB:https://www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre

YouTube: https://www.youtube.com/onassisfoundationchannel

Charlotte de Witte

FB: https://www.facebook.com/charlottedewittemusic

YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC-yOW3e6zBSo1JwLXq46Suw

ADD Festival

FB: https://www.facebook.com/ADDfestival.gr

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης