Από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο η Μικαέλα Δαρμάνη ανεβαίνει στη σκηνή του «Θέσις 7» για να γεμίσει με αγαπημένες μελωδίες τον χειμώνα μας.

Η Μικαέλα Δαρμάνη δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει ήδη ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της στο πλάι πολλών σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Παρίσσης και έχει κερδίσει το εισιτήριο για μια θέση στις νέες σημαντικές φωνές που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της πέρυσι τον χειμώνα στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», στο Hotel Ermou με τον Μπάμπη Στόκα και την Angelica Dusk, και στο «Θέσις 7» με τον Κώστα Παρίσση, η Μικαέλα Δαρμάνη επανέρχεται στον ίδιο αγαπημένο χώρο στο Μοναστηράκι αυτή τη φορά για να πρωταγωνιστήσει σε ένα πρόγραμμα υψηλών ταχυτήτων!

Μπορεί να διαθέτει μια φωνή που μαγνητίζει, παρόλα αυτά το πιο δυνατό της όπλο είναι το πρόγραμμα που παρουσιάζει και το πλούσιο ρεπερτόριο της. Και παρόλο που η Μικαέλα έγινε γνωστή με τις επιτυχημένες ακουστικές διασκευές του παρελθόντος όπως το «Μη τον ρωτάς τον ουρανό», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Συ μου χάραξες πορεία» και «Αναπνοή μου» εντούτοις αυτό το ρεπερτόριο αποτελεί ένα μόνο μέρος στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Από το «Καίγομαι» και την «Αχάριστη» στο «Light my fire» και στο «Μισιρλού» και από το «Αυτή η νύχτα μένει» και το «Τσάι γιασεμιού» στο «Nah, nah, nah» και στο «Sodade», η Μικαέλα ξαφνιάζει με τις ρεπερτοριακές ακροβασίες και συναρπάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα η Μικαέλα έδωσε άλλο ένα δείγμα δισκογραφικής γραφής ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ώρες» του Αντώνη Δημητρίου (ιστορικό μέλος των Ενδελέχεια). Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στον προσωπικό άλμπουμ του Αντώνη Δημητρίου.

Οι μουσικοί που θα συνοδέψουν τη Μικαέλα Δαρμάνη στο «Θέσις 7» είναι οι:

Τσαγκαλίδης Αβραάμ στις ενορχηστρώσεις και τα πλήκτρα, ο Κωνσταντινος Κιλαζόγλου κιθάρα και έγχορδα, ο Στάθης Λόντος στο μπάσο, και ο Αντώνης Φίλις στα τύμπανα.

Υπεύθυνος ηχοληψίας Γιάννης Πρωτόπαππας, εικαστική παρεμβολή Βάνα και Δήμητρα Μπαφαλούκου ενώ την φωτογραφία της αφίσας επιμελήθηκε ο Γιώργος Μυριαγκός από το Athens Art Studio. Graphic Designer-Δημήτρης Παγγές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης