Οι Coldplay έχουν ένα νέο single.Την περασμένη εβδομάδα, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι το «Higher Power» θα κυκλοφορήσει, μέσω των Parlophone και Atlantic, σε πλατφόρμες streaming ήχου.

Οι θαυμαστές κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν τα σύμβολα που μοιάζουν με γράμματα για να αποκαλύψουν τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το “Higher Power” είναι ένα τραγούδι που έφτασε σε ένα μικρό πληκτρολόγιο και έναν νιπτήρα μπάνιου στις αρχές του 2020. Με παραγωγό τον Max Martin που είναι ένα πραγματικό θαύμα του σύμπαντος. Κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Μαΐου. Με αγάπη c, g, w & j».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Higher Power» έκανε ντεμπούτο στο διάστημα με λίγη βοήθεια από εξωκόσμια σύνδεση. Ο Γάλλος αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Τομά Πεσκέ, ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, έπαιξε μια ειδική ερμηνεία του τραγουδιού με χορευτικά που περιελάμβαναν εξωγήινα ολογράμματα.

Ωστόσο δεν είναι το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε στο διάστημα. Τα πρωτεία ανήκουν στο κλασικό χριστουγεννιάτικο «Jingle Bells» που διασκέδασαν τα μέλη του πληρώματος Gemini 6A της διαστημικής πτήσης των ΗΠΑ το 1965 στο πλαίσιο του προγράμματος Gemini της NASA, Γουόλτερ Σίρα και Τόμας Στάφορντ, σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Άλλα διάσημα τραγούδια που έχουν παιχτεί εκτός Γης είναι το «Heartbreak Hotel» του Έλβις Πρίσλεϊ και το «Space Oddity» του Ντέιβιντ Μπόουι.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης