Η Χαρούλα Λαμπράκη στο Θέατρο Έαρ Βικτώρια

Η  Χαρούλα Λαμπράκη στο Θέατρο Έαρ Βικτώρια

H μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια, Χαρούλα Λαμπράκη, έρχεται τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 20.00 ζωντανά, επί σκηνής, στο Θέατρο Έαρ Βικτώρια, σε μια εαρινή συνομιλία - γιορτή με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων προσφοράς στο καλό λαϊκό τραγούδι. Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο μουσικός - ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Παύλου. Με τη συνδρομή της ορχήστρας των φίλων-μουσικών της, θα ακουστούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες της και γνωστά τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών και στιχουργών που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα μια Κυρία της ελληνικής μουσικής!

Κρατήσεις θέσεων μόνο online (λόγω περιορισμένων θέσεων) εδώ

Η είσοδος είναι δωρεάν και γίνεται με RSVP κράτηση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και, για αυτό τον λόγο, για να κρατήσετε θέση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κάνοντας click πάνω δεξιά που λέει REGISTER. Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στον χώρο του θεάτρου 30 λεπτά νωρίτερα. 

Λίγα λόγια για τη Χαρούλα Λαμπράκη

Η Χαρούλα Λαμπράκη κατάγεται από τον Κακόβατο Ηλείας και από ηλικία 5 χρόνων ψέλνει και σιγοτραγουδάει. Το 1963 έρχεται στην Αθήνα και, ενώ είναι στην όγδοη τάξη Γυμνασίου, με σκοπό να δώσει για φιλόλογος, είναι η εποχή που την ακούει ο Μπάμπης Μπακάλης και κάνει το πρώτο της σιγόντο στον Βαγγέλη Περπινιάδη με το τραγούδι «ΔΕ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ», που τότε έγινε μεγάλη επιτυχία.

Μετά από αυτήν την εμπειρία, ο Μπάμπης Μπακάλης και ο Μπάμπης Δαλιάνης την προτρέπουν και υπογράφει στην τότε COLUMBIA. Εκεί γνωρίζει τον Άκη Πάνου, τον Χρ.Κολοκοτρώνη και τον Νίκο Δαλέζιο, ο οποίος της εμπιστεύεται το πρώτο σόλο τραγούδι της καριέρας της με τίτλο "ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΒΡΕ ΖΩΗ". Μετά από 2 μήνες τραγουδάει Άκη Πάνου «ΠΑΡΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ», «ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙ» κ.α.

Ο Απόστολος Καλδάρας είναι αυτός που τις δίνει την πρώτη μεγάλη της επιτυχία, με το τραγούδι «ΣΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ».

Ακολουθεί το τραγούδι «ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ» του Νίκου Δαλέζιου.

Το 1966 είναι η χρονιά που γνωρίζεται με τον μεγάλο «δάσκαλο» Βασίλη Τσιτσάνη και δημιουργείται μια ειλικρινής φιλία και μια πολύ επιτυχημένη καλλιτεχνική συνεργασία, τόσο στο πάλκο όσο και στη δισκογραφία.

Το πρώτο τραγούδι επιτυχία της συνεργασίας τους είναι το «ΔΕ ΡΩΤΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ». 1967 «ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ», «ΠΑΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΟΥ» 1968 «ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ», «ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ» «ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΜΙΞΕΙΣ» 1971 «Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 16:20