Ένα πάρτι με τον Τζον Λένον και τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, που όλοι κάθονται σε καρέκλες και… ασχολούνται με τον εαυτό τους; Όχι, τα πράγματα δεν ήταν τόσο «ήσυχα» όσο μπορεί να φανταστεί κανείς με την προηγούμενη πρόταση. Επρόκειτο για… ομαδικό αυνανισμό.

Αυτή είναι μία από τις ιστορίες από τη ζωή των Beatles που αποκάλυψε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, μιλώντας στο GQ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν στο σπίτι του Τζον (Λένον) με κάποιους φίλους. Αντί να μεθύσουμε άγρια και να παρτάρουμε, ήμασταν όλοι σε αυτές τις καρέκλες, τα φώτα ήταν σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι», περιέγραψε ο 70χρονος. Κατά τη διάρκεια της… διαδικασίας, φρόντισαν να φωνάζουν και ονόματα, για «έμπνευση». «Φωνάζαμε “Μπριζίτ Μπαρντό, ουουου” και νομίζω ότι ο Τζον είπε “Ουίστον Τσόρτσιλ”», θυμάται.

Όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για κάτι που συνέβαινε συχνά, απάντησε: «Νομίζω ήταν της μίας φοράς. ‘Η μπορεί να έγινε δεύτερη. Δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Ήταν από τα πράγματα που δεν σκέφτεσαι πολύ. Ναι, ήταν λίγο πρόστυχο αν το σκεφτείς. Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα, όπως αυτό, από την εποχή που ήσουν μικρός και τα θυμάσαι λέγοντας “Το κάναμε αυτό;”. Αλλά ήταν καλή, αβλαβής διασκέδαση. Δεν βλάψαμε κανέναν. Ούτε καν την Μπριζίτ Μπαρντό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε και για τη λίγο πιο γνωστή ιστορία όταν την εποχή πριν γίνουν διάσημα τα «Σκαθάρια» έμεναν στο ίδιο δωμάτιο. Ήταν εκεί που, σύμφωνα με τον μύθο, οι υπόλοιποι έκαναν ησυχία και άκουγαν τον 17χρονο Τζορτζ Χάρισον να χάνει την παρθενιά του και στο τέλος χειροκρότησαν.

«Νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια. Το θέμα με αυτές τις ιστορίες για τους Beatles είναι ότι γίνονται θρύλοι και πρέπει να τσεκάρω αν είναι αλήθεια. Ξέρω ότι είχαμε ένα κρεβάτι και δύο κουκέτες και αν ένας έφερνε κορίτσι εκεί, μπορεί να ήταν απλά στο κρεβάτι με μία κουβέρτα από πάνω τους και δεν το παρατηρούσες ιδιαίτερα, εκτός από μια μικρή κίνηση», θυμάται.

Πάντως, δήλωσε ότι δεν γίνονταν πραγματικά όργια, από ό,τι γνωρίζει. «Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!” και εγώ ζήτησα δύο. Ήταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει», εξομολογήθηκε.

Θυμήθηκε όμως και ένα περιστατικό σε κλαμπ, όπου ο Τζον Λένον γνώρισε ένα ζευγάρι και επέστρεψε στο σπίτι του μαζί τους γιατί η σύζυγος ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. «Αυτό συνέβη και ο Τζον ανακάλυψε ότι ο σύζυγος παρακολουθούσε. Ήταν εντάξει με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Την σύζυγο κάποιου άλλου; Σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρει ο σύζυγος», δήλωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης