Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, για μια συναυλία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, με τίτλο «Σε απευθείας σύνδεση».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έπειτα  από τις πολυάριθμες καλοκαιρινές της στάσεις σε όλη την Ελλάδα, και την εμφάνιση της στο κατάμεστο ΚΠΙΣΝ στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο για μία συναυλία υπό το φως της πανσελήνου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, με τίτλο «Σε απευθείας σύνδεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για τη συναυλία:

«Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, η διαχρονική ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μαζί με πέντε σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας ένα πρόγραμμα , στο οποίο η ροκ διάθεση, η ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός της ερμηνεύτριας εναλλάσσονται με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές.

«Σε απευθείας σύνδεση», το κοινό θα παρακολουθήσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια της, αλλά και το νέο της υλικό, σε μια μουσική βραδιά, στην οποία συμμετέχει και ο τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00. (Ώρα προσέλευσης 20:00)

info

Ημερομηνία: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Συμμετέχουν: Γιάννης Μαθές, Θωμάς Κοντογεώργης: Πιάνο /Ενορχηστρώσεις, Πέτρος Βαρθακούρης: Mπάσο, Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρα, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος: Τρομπόνι, Κώστας Μυλωνάς: Κρουστά.

Σημεία Προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 15€| Tαμείο: 17€

Πληροφορίες Χώρου: Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Τηλέφωνο: 21 0422 6330

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης