Η Αναστασία Ζαννή τραγούδησε σε διεθνές πάνελ, που συμμετείχε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολιν Μαλόνι, με θέμα «Η συμβολή των Γυναικών στην Ελληνική Επανάσταση του ’21».

Σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση με τη Νέα Υόρκη η διεθνής σοπράνο Αναστασία Ζαννή τραγούδησε, ενώ στο πάνελ ήταν η εκπρόσωπος του Κονγκρέσου στο Λευκό Οίκο, Κάρολιν Μαλόνεϊ και οι διακεκριμένες: Μαρίνα Μπελέχρη- Καζόρια, αντιπρόεδρος του EMBCA και συντονίστρια του πάνελ, Ελένη Ανγκελομάτις – Τζουγκαράκις, ιστορικός, η Μαρία Καλιάμπρου, καθηγήτρια στο  πανεπιστήμιο Γέιλ και η επίσης ιστορικός Μορύν Κόνορς- Σαντέλη. Θέμα της συζήτησης ήταν «Η συμβολή των Γυναικών στην Ελληνική Επανάσταση του ’21».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένη του Λου Κάτσος των ΑΧΕΠΑ σε αυτό το διεθνές πάνελ, η Αναστασία Ζαννή τραγούδησε ζωντανά το αμερικανικό εμβληματικό  γκόσπελ «Battle Hymn of the Republic» και τις «Σουλιώτισσες», ακαπέλα με τα παραδοσιακά «Ζήλια» προκαλώντας συγκίνηση στους θεατές, τονίζοντας πως κάθε μήνυμα γίνεται πιο ισχυρό μέσω της δύναμης της μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναστασία Ζαννή δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και περισσότερο στη Νέα Υόρκη εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε πολύ σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού κύρους και προβολής, έχοντας μια θερμή σχέση με την ομογένεια της Διασποράς και τους φορείς της.

Ο Λου Κάτσος και οι ΑΧΕΠΑ έχουν καλέσει αρκετές φορές την Αναστασία Ζαννή στη Νέα Υόρκη προς τιμήν της εκπροσώπου του Κονγκρέσου στο Λευκό Οίκο, Κάρολιν Μαλονέι, αλλά και στη βράβευση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης