Η «Απάτη» του έντεχνου με τους 1550 και τον Δημήτρη Σταρόβα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 14:21
Η «Απάτη» του έντεχνου με τους 1550 και τον Δημήτρη Σταρόβα

Αν θέλετε να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε πραγματικά, αν είστε FAN της Ελληνόφωνης και της αγγλόφωνης Ροκ(και όχι μόνο) από τα 60’s μέχρι σήμερα τότε βιαστείτε να κρατήσετε μια θέση στην αυλή του Jack’s Lounge γιατί εκεί είναι το θέμα, η φάση, το κόλπο του καλοκαιριού!

Κάθε Σάββατο οι 15 50 και ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα διάρκειας 3,5 ωρών με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και μιλούν στην καρδιά και την ψυχή μας!  Γνωστές τους επιτυχίες μπλέκουν με Ροκιές, Ντίσκο, έντεχνα…,στη ζούλα  και κανά λαϊκό άμα λάχει να ουμε!!
Η εκπληκτική φωνή του Μηνά , η τρέλα του Ρουσσέτου που βγάζει φωτιές από την κιθάρα του μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά,το χιούμορ και τα πειράγματα του Δημήτρη Σταρόβα και η γλυκιά Καλένα(που γνωρίσαμε από το The Voice) έχουν δημιουργήσει ένα παρεάκι που θυμίζει εποχές Αχ Μαρία.

Ένα όμορφο στιγμιότυπο που έχει συζητηθεί είναι όταν οι καλλιτέχνες βγαίνουν με ακουστικά όργανα (ακορντεόν,κιθάρες) και περνάνε από όλο τον κόσμο,(σαν κομπανία του δρόμου) και τους τραγουδούν προσωπικά.

Το σέρβις εξαιρετικό όπως και η κουζίνα και όσο για τις τιμές; Είναι για όλα τα βαλάντια!
Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι λόγω των μέτρων για τον Covid, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη και για αυτό πρέπει να κλείσετε τις θέσεις σας εγκαίρως!

Η Απάτη του Έντεχνου στην Αυλή του Jack’s Lounge!!

Δείτε βίντεο:


Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 14:21