«Η Αυλή των Χρωμάτων», η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ2, συνεχίζει και φέτος το τηλεοπτικό ταξίδι της και σαφέστατα έχει ισχυροποιηθεί από την παρουσία σε αυτήν του Χρήστου Νικολόπουλου.

Η  σύμπραξη του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με τη δημοσιογράφο Αθηνά Καμπάκογλου έχει δέσει αρμονικά και η ανανεωμένη εκπομπή, με ολοκαίνουργιο σκηνικό και σε νέα μέρα και ώρα μετάδοσης, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς σε αυτήν υμνείται η δύναμη του λαϊκού τραγουδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε Σάββατο από τις 10 το βράδυ ως τις 12 τα μεσάνυχτα, η αυθεντική λαϊκή μουσική, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο!

Η εκπομπή της ΕΡΤ2 για το λαϊκό τραγούδι υποδέχεται παλιούς αλλά και νέους φίλους και με θεματικές βραδιές  μας ξεναγεί στους πιο μνημειώδεις σταθμούς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος καταθέτει τις αμέτρητες προσωπικές του μαρτυρίες, αλλά και ενορχηστρώνει εξ ολοκλήρου το ρεπερτόριο της βραδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαθιά μουσική του γνώση έχει συνδυαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιού εδώ και αρκετές δεκαετίες, και πολλούς από τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί  θα τους δούμε να περνούν, κάθε Σάββατο βράδυ, από το σαλόνι μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής έχει ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Aυτό το Σάββατο η Αυλή των Χρωμάτων συνεχίζει τo μουσικό της «ταξίδι», με ένα Αφιέρωμα στις Γυναίκες.

Τη Γυναίκα, τη μάνα, τη σύζυγο, την σύντροφο, την κόρη… Στα τραγούδια, η Γυναίκα, πάντα ήταν πηγή έμπνευσης, συνδεδεμένη με τον νταλκά, χιλιοτραγουδήθηκε και συνεχίζει. 

Στη σημερινή εκπομπή θα βρεθούν στην Αυλή των Χρωμάτων δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μιχάλης Δημητριάδης, οι οποίοι μαζί με την Ασπασία Στρατηγού, θα ερμηνεύσουν μοναδικά, κομμάτια που άφησαν “ιστορία” στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Στην παρέα θα βρίσκονται και οι Λούκα Κατσέλη – Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δημιουργών Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ) και η Νίκη Μπακογιάννη – Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια του Στίβου, οι οποίες ξέρουν να δίνουν μάχες και έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, με την θετική στάση ζωής τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης