Οι BTS έγιναν η πρώτη μπάντα στην ιστορία της K-pop που μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη.
Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός του επταμελούς νοτιοκορεατικού συγκροτήματος, Kim Nam-Joon, γνωστός ως RM, μίλησε κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της παγκόσμιας σύμπραξης της UNICEF «Generation Unlimited» (Απεριόριστη Γενιά) στην 73η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Καθώς οι ηγέτες του κόσμου βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για την ετήσια συνάντηση στα Ηνωμένα Έθνη, η μπάντα αξιοποίησε την ευκαιρία για να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν σε παγκόσμιες προσπάθειες κατά των διακρίσεων και της φτώχειας, να βρουν τη φωνή τους και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο Νοέμβριο, οι BTS ξεκίνησαν την εκστρατεία «Love Myself» σε συνεργασία με την UNICEF, βασισμένη στην πεποίθησή τους ότι «η αληθινή αγάπη ξεκινάει πρώτα από την αγάπη προς τον εαυτό μας» όπως είπε ο RM στην ομιλία του. Η εκστρατεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση «ενάντια στη βία σε βάρος παιδιών και εφήβων σε όλο τον κόσμο, με την ελπίδα να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος μέσα από τη μουσική». Μέχρι τώρα για τους σκοπούς της εκστρατείας έχει συγκεντρωθεί ένα εκατομμύριο δολάρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι BTS (Beyond the Scene), επίσης γνωστοί ως Bangtan Boys προωθούν δράσεις κοινωνικού ακτιβισμού, καθώς έχουν γράψει τραγούδια για τον σχολικό εκφοβισμό και την προσέγγισή τους στην ευτυχία και την εκπαίδευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης