Οι «Blackpink», το δημοφιλές γυναικείο ποπ γκρουπ από την Νότια Κορέα, πρόκειται να ξεκινήσει περιοδεία σε όλο τον κόσμο με πρώτη στάση τη Σεούλ στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Νational». Το τετραμελές συγκρότημα, που αποτελείται από τις Jisoo, Jennie, Rose και Lisa, ανακοίνωσε τις πρώτες ημερομηνίες και πόλεις για την παγκόσμια περιοδεία τους σε Ασία, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ωκεανία με τελευταίο σταθμό τη Νέα Ζηλανδία στις 21 Ιουνίου του 2023.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα girl groups που έχουν βγει από τη Νότια Κορέα και πρόσφατα γιόρτασε την έκτη επέτειό του, με τα μέλη να δημοσιεύουν αφιερώματα στο Instagram. Στη συνέχεια, η δισκογραφική τους εταιρεία «YG Enterntainment» ανακοίνωσε πως επιστρέφουν με νέο τραγούδι με τίτλο «Pink Venom» στις 19 Αυγούστου, ενώ το νέο τους άλμπουμ «Born Pink», θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «Blackpink» έκαναν το ντεμπούτο τους τον Αύγουστο του 2016 με το «Square One». Επτά τραγούδια τους «σκαρφάλωσαν» στο Billboard Hot 100, μεταξύ αυτών το «Ice Cream» με την Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) όπου έφτασε στο Νο 13.

Σε συνέντευξή της στο Rolling Stone η Rose είπε ότι δεν πιστεύει πως το συγκρότημά τους θα «διαλυθεί», αποκαλώντας τα μέλη του συγκροτήματος «οικογένεια για πάντα. Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει ποτέ. Είναι χαζό εκ μέρους μου να ανησυχώ ή να το σκέφτομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης