Η Cardi B έχει χρησιμοποιήσει την ψηφιακή πλατφόρμα της με τον τεράστιο αριθμό ακόλουθων για να διαδώσει τις πολιτικές της πεποιθήσεις στο παρελθόν, είτε όταν προέτρεπε το μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, πολιτικό του Δημοκρατικού Κόμματος, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ να διεκδικήσει την προεδρία, είτε όταν συζητούσε το θέμα του κατώτατου μισθού με τον υποψήφιο για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπέρνι Σάντερς, είτε όταν εκδήλωσε τη δική της επιθυμία να διεκδικήσει μία έδρα στο Κογκρέσο.
 
Όταν οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί και συντηρητικοί σχολιαστές επέκριναν την Αμερικανίδα ράπερ, εκείνη απέδειξε ότι δεν φοβάται να υπερασπιστεί τη θέση της.

Ωστόσο, η Cardi B παρέμεινε ήσυχη στο πολιτικό μέτωπο τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή στο Twitter γιατί δεν μιλάει πλέον για «πολιτική και πολιτικά θέματα» αποκάλυψε ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εκφοβισμό που δέχτηκε και από τις δύο πλευρές του πολιτικού χώρου.
 
«Κουράστηκα να με εκφοβίζουν οι Ρεπουμπλικανοί» γράφει «και επίσης να με ντροπιάζουν οι ίδιοι άνθρωποι τους οποίους υπερασπιζόμουν».

Ορισμένες από τις επικρίσεις που δέχτηκε η Cardi B από τους Ρεπουμπλικανούς περιλαμβάνουν συγκρίσεις με τη Μελάνια Τραμπ και ισχυρισμούς ότι ήταν «πιόνι» για την καμπάνια του Μπάιντεν. Στην τελευταία περίπτωση, απάντησε στον πολιτικούς αναλυτές Μπεν Σαπίρο, Κάντανς Όουενς και Fox News με στοιχεία ότι αρνήθηκε την πληρωμή από οποιαδήποτε πολιτική εκστρατεία.

Πέρυσι, η Cardi B μίλησε επίσης για την παρενόχληση που υπέστη από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ στο διαδίκτυο και πώς αυτή εξαπλώθηκε στον πραγματικό κόσμο, λέγοντας ότι ένα έφηβο αγόρι προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της, αναγκάζοντας την να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης