Η Ελένε Φίσερ κερδίζει περισσότερα από τη Σελίν Ντιόν και την Μπρίντεϊ Σπιαρς

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018, 12:25
Η Ελένε Φίσερ κερδίζει περισσότερα από τη Σελίν Ντιόν και την Μπρίντεϊ Σπιαρς
Η Γερμανίδα τραγουδίστρια Ελένε Φίσερ μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή ανά τον κόσμο ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους μουσικούς του πλανήτη.
Έτσι με βάση τα εισοδήματά της βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης του περιοδικού πίσω από τη Ριάνα και μπροστά από τη Σελίν Ντιόν και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αυτό, σύμφωνα με το Forbes, οφείλεται κυρίως στις επιτυχημένες περιοδείες της κατά τις οποίες η Φίσερ συγκέντρωσε επταψήφια ποσά ανά εμφάνιση. Συνολικά, μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 1ης Ιουνίου 2018 ο κύκλος εργασιών προ φόρων της τραγουδίστριας ανήλθε στα 32 εκατομμυρίων δολάρια (περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ), γράφει το Forbes.

Η Ελένε Φίσερ είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της Γερμανίας. Έχει πουλήσει περισσότερα από 13 εκατ. δίσκους.

Τα πρώτα της χρήματα τα κέρδισε στα 14 της χρόνια. Η Forbes δημοσιεύει τακτικά κατάλογους οικονομικά επιτυχημένων ανδρών και γυναικών. Οι αριθμοί τους βασίζονται σε εκτιμήσεις και διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα. Επομένως, δεν μπορούν να είναι ούτε πλήρεις ούτε απολύτως ακριβείς, αλλά παρουσιάζουν τάσεις.

Τα στοιχεία του Forbes θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό αξιόπιστα, ωστόσο υπάρχουν οικονομικά ισχυροί άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται στις λίστες του περιοδικού γιατί δεν υπάρχει δημόσια ενημέρωση των εσόδων τους.

Για παράδειγμα, αναφέρει η Suddeutsche Zeitung, θα μπορούσε να υπάρχει ένας τραγουδιστής στο Bollywood, τη Νότια Αμερική ή τη Νοτιοανατολική Ασία που αξίζει πολύ περισσότερο από την Ελένε Φίσερ, τη Ριάνα ή τη Σελίν Ντιόν, χωρίς όμως αυτό να το γνωρίζει το περιοδικό.

Φυσικά, σημειώνει η εφημερίδα, υπάρχουν κι εκείνοι, που αν και είναι γνωστή η περιουσία τους, δεν επιθυμούν να εμφανιστεί το όνομά τους στις λίστες του Forbes.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018, 12:55