Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019, 23:35
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και εφέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.  

Στο πλαίσιο της εφετινής καλοκαιρινής της περιοδείας με τίτλο «ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ», η Ελεωνόρα έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα!  Με τη φόρα, την ενέργεια και την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο μέσα από τα live σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Ελεωνόρα έρχεται να μας καθηλώσει ακόμα μια φορά!  

Όσοι έχουμε βρεθεί σε συναυλία της, αναγνωρίζουμε και αγαπάμε το δυναμισμό και τη δυναμική της. Κάθε φορά, αναδεικνύει το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.  

Στις συναυλίες της παρουσιάζει ένα πρόγραμμα οπού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, καινούργια και παλαιότερα, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί τις παρέες. Ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ!

Συμπράττει μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο συνθέτης που μας έχει χαρίσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Ερμηνεύει ο ίδιος πολλές από αυτές, ενώ οι δυο τους, πιάνο και φωνή, μας χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:
Μιχάλης Ασίκης / πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας  / κιθάρες, Μανώλης  Καλπάκης / μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος  / μπάσο.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν  / Δημήτρης  Σαμαράς
Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Σπύρος Κουρκουμέλης

Τιμές εισιτηρίων

Τα πρώτα εισιτήρια και για περιορισμένο αριθμό: 10€

Προπώληση: 13€

Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 15€ ταμείο

Άνεργοι – ΑμΕΑ: 10€ με την επίδειξη σχετικού εγγράφου

Πληροφορίες: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος | ntng.gr | T. 2315 200 200

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 13:55