Η επιστροφή του Κλιφ Ρίτσαρντ με το «Rise Up»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, 13:44
Η επιστροφή του Κλιφ Ρίτσαρντ με το «Rise Up»
O Βρετανός τραγουδιστής Κλιφ Ρίτσαρντ ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή στο μουσικό στερέωμα με την κυκλοφορία τον Νοέμβριο του πρώτου του δίσκου εδώ και 14 χρόνια που θα έχει τίτλο «Rise Up».

Ο βετεράνος τραγουδιστής, ο οποίος απέσπασε πρόσφατα ένα σεβαστό ποσό αποζημίωσης έπειτα από δικαστική απόφαση σε μια υπόθεση κατά του BBC για παραβίαση της ιδιωτικότητάς του, περνά μέρες ολόκληρες στο στούντιο για την ηχογράφηση των νέων τραγουδιών που πολλοί παρουσιάζουν ως έναν δίσκο της επιστροφής στις ρίζες.

Ο 77χρονος Ρίτσαρντ έκανε την ανακοίνωση αυτή κατά την 60ή επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου του σινγκλ «Move It» και δήλωσε ότι ο τίτλος του δίσκου παραπέμπει στην κακή περίοδο που πρόσφατα βίωσε.

Τον περασμένο μήνα το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου απεφάνθη ότι το BBC παραβίασε την ιδιωτικότητα του διάσημου τραγουδιστή μεταδίδοντας τηλεοπτικά μια αστυνομική έφοδο στο σπίτι του τον Αύγουστο του 2014, κάτι για το οποίο ο Ρίτσαρντ εθίγη και προσεβλήθη ιδιαίτερα, όπως ο ίδιος δήλωσε. Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 210.000 στερλινών (περίπου 232.000 ευρώ) υπέρ του Ρίτσαρντ.

Η έφοδος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικο. Οι εισαγγελείς αποφάνθηκαν στη συνέχεια ότι ο τραγουδιστής, που δεν έπαψε να δηλώνει αθώος, δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, 13:49