Με τη σφραγίδα της παγκοσμίου φήμης Αργεντινής χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills, η χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romperel Piso» που ενσωματώνει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους, μετά την περσινή της επιτυχία στο Ηρώδειο, επιστρέφει για μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, από τις 4 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράσταση αυτή, η οποία έχει συγκινήσει το κοινό παγκοσμίως, είναι ένα μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα σε όλα τα μεγάλα ονόματα, από τον Carlos Gardel και τον Alfredo Le Pera, έως τον Juan D ‘Arienzo, τον Anibal Troilo, τον José María Contursi και τον – πολυαγαπημένο στην Ελλάδα – Αstor Piazzolla.

Οι κορυφαίοι χορευτές της «Compania Τangueros Del Sur» συμπράττουν με το Tango Acropolis και αναβιώνουν τη σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου Natalia Ηills για τη μαγική χορευτική εξέλιξη του τάνγκο. Από τους αφρικανικούς ρυθμούς και τα μουσικά ερεθίσματα των μεταναστών, γεννιέται η ανάγκη της αγκαλιάς, το πάθος για συντροφικότητα και έρωτα, σχέσεις που μετουσιώνονται, επί σκηνής, σε μουσική και χορό.

Με δέκα κορυφαίους χορευτές να βρίσκονται στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια της παράστασης και με τη συνοδεία επταμελούς ζωντανής ορχήστρας που διευθύνει ο μεγάλος Αργεντινός συνθέτης Paticio Villlarejo, οι λάτρεις του αργεντίνικου πάθους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πραγματική αίσθηση του τάνγκο και να ζήσουν από κοντά ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα, για πρώτη φορά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tαυτότητα παράστασης:

Compania: Tanguros del Sur / Argentina, χορογραφίες & διεύθυνση: Natalia Hills, μουσική διασκευή – διεύθυνση ορχήστρας: Patricio Villarejo, πρώτος χορευτής: Alejandro Aquino, κουστούμια: Jean Luc Don Vito – Natalia Hills, σχεδιασμός φώτων: David Seiras, καλλιτεχνική επιμέλεια: Acropolis Tango Festivals.

Πρόγραμμα περιοδείας:

Τετάρτη 4/7: Μαρούσι – Αμαλιείο Αίθριο Θέατρο

Σάββατο 7/7: Νέα Μάκρη – Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο

Δευτέρα 9/7: Ηλιούπολη – Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής»

Τρίτη 10/7: Πετρούπολη – Θέατρο Πέτρας

Τετάρτη 11/7: Πειραιάς – Βεάκειο

Πέμπτη 12/7: Παπάγου – Κηποθέατρο Παπάγου

Τρίτη 17/7: Αλεξανδρούπολη – Κηποθέατρο

Τετάρτη 18/7: Θεσσαλονίκη – Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Πέμπτη 19/7: Κοζάνη – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

Παρασκευή 20/7: Ιωάννινα – Θέατρο ΕΗΜ Φρόντζου

Σάββατο 21/7: Λευκάδα – Ανοιχτό Θέατρο

Τρίτη 24/7: Καβάλα – Φρούριο Καβάλας

Τετάρτη 25/7: Λάρισα – Θέατρο Αλκαζάρ

Πέμπτη 26/7: Βόλος – Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Σάββατο 28 και Κυριακή 29/7: Ηράκλειο – Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Δευτέρα 30/7: Ρέθυμνο – Θέατρο Ερωφίλη

Τετάρτη 1/8: Πάτρα – Ρωμαϊκό Ωδείο

Πέμπτη 2/8: Καλαμάτα – Αμφιθέατρο Κάστρου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης