Η Ευδοκία Ράπτη ολοκληρώνοντας τον κύκλο παραστάσεών της «Νότες στο Φως», ξεκινάει τις νέες της εμφανίσεις της με αφετηρία τη μουσική σκηνή της Σφίγγας, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας τη νέα της δισκογραφική δουλειά μέσα από τη μουσική παράσταση με τίτλο
«Το χθες και το σήμερα».

Λίγα λόγια για την Ευδοκία Ράπτη:

Η Ευδοκία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Γέρακα Αττικής, με καταγωγή από ένα μικρό ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Η αγάπη για τη μουσική και η ανάγκη της να εκφράζει το συναίσθημα της μέσα από το τραγούδι, εκδηλώθηκε από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ηλικία 17 ετών δημιούργησε το πρώτο της συγκρότημα «Η παρέα του Γέρακα»
και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής. Με μια πορεία από το λαϊκό και το παραδοσιακό μέχρι τη ροκ και τη τζαζ μουσική, έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ερμηνευτική ταυτότητα που τη χαρακτηρίζει κι έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με την απλότητα, την αμεσότητα και κυρίως την ιδιαίτερη ερμηνεία της.

Το Project Eponymous ήταν η πρώτη της προσωπική δουλειά και ακολούθησε στο τέλος του 2013 το cd single «Φως μου».

Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της είναι αυτές με τον Χρήστο Δάντη στην παράσταση Reload τα τελευταία δύο χρόνια, επίσης με τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Γιάννη Μηλιώκα, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, τον Σταμάτη Κόκοτα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπουδαία στιγμή στην πορεία της ήταν η συμμετοχή της στην επετειακή συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου για τα 35 χρόνια πορείας του που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και με τον οποίο ετοίμασαν μια νέα δισκογραφική συνεργασία – ντουέτο που κυκλοφόρησε απο την ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ τον Μάρτιο του 2017 με τίτλο «Αυτό το τσίρκο».

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

(είσοδος 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

sfigamusic@gmail.com

www.sfiga.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης