Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στο video clip των Onirama σε φόντο… Ελληνικό στην Κύθνο!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, 09:28
Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στο video clip των Onirama σε φόντο… Ελληνικό στην Κύθνο!

Η Εβελίνα Παπούλια άφησε για λίγο το μικρόφωνο του Ελληνικού 93,2 και υποδύθηκε τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Θοδωρή Μαραντίνη για τις ανάγκες του νέου video clip των Oniramaστο τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια».

Ο «Ελληνικός 93,2»  μετακόμισε για ένα διήμερο στη μαγευτική Κύθνο,  με τους παραγωγούς του, 10 ζευγάρια τυχερών ακροατών και φυσικά τους Onirama, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους καμπάνιας με φόντο το Κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα!

Το ταξίδι τα είχε όλα! Ήλιο,φως, θάλασσα, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου,exclusive συναυλία με τους Onirama και βεβαίως το γύρισμα του video clip του τραγουδιού «Τόσα Καλοκαίρια»ενός music clip που θα συζητηθεί και ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί ξανά!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Ciners Filming Productions σε όλο το νησί, προβάλλοντας τις κυκλαδίτικες ομορφιές!

Εκτός από τους Onirama και την Εβελίνα Παπούλια στο βίντεο κλιπ συμμετέχουν οι παραγωγοί του Ελληνικού 93,2 αλλά και οι τυχεροί ακροατές που έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία και γνώρισαν το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, τις νησιώτικες γεύσεις της και τις καταπράσινες θάλασσες.

Απολαύστε λοιπόν το «Τόσα Καλοκαίρια» των Onirama  με μια εικόνα που  θα φέρνει πάντα το καλοκαίρι στην καρδιά μας!

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, 11:03