Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες τον εφετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα sold out, ξεκινάει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία με πρώτη στάση το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου.
Μια συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του συλλόγου οικογένειας ΚΕΘΕΑ – Νόστος

Η σημαντική ερμηνεύτρια ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με την δική της ερμηνευτική αισθητική. Η προσωπική της δισκογραφία, ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της, «Οξυγόνο», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο το φωτισμένο λιμάνι του Πειραιά.
Με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αυθεντική ερμηνευτική της δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια βραδιά που θα αποτελέσει την αρχή για πολλές άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Διοργάνωση: Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ

Τη συναυλία ανοίγει το συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ-ΝΟΣΤΟΣ «Χορδές»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Δευτέρα 4 Ιουνίου

Ώρα Έναρξης: 9.00 μ.μ.

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

(Ηρακλείου 13, Πειραιάς 185 33)

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€ – Ταμείο 14€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης