Το φιλανθρωπικό δείπνο «Golf For Good» με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την οργάνωση Naked Heart που έχει αποστολή την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, ανοικτή σε άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στο Le Boeuf sur le Toit.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κάρλα Μπρούνι σε μία αξέχαστη ερμηνεία. Συνοδευόμενη από πιανίστα και τσελίστα, το μοντέλο που έγινε τραγουδίστρια και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας με την κιθάρα της τραγούδησε το «Someone Told Me» και άλλα τραγούδια στο ιστορικό καμπαρέ μπαρ του Παρισιού, το οποίο με την πάροδο των χρόνων, μετατράπηκε σε ένα κομψό εστιατόριο και για το φιλανθρωπικό γεγονός με το χορηγό την Place Vendome Qatar φιλοξένησε πλήθος μοντέλων, επιχειρηματιών και κοσμικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη το γαλλικό παράρτημα της Naked Hearts, οργάνωσης που ίδρυσε η Ρωσίδα supermodel Νατάλια Βοντιάνοβα για να υποστηρίξει τις ρωσικές οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν το μοντέλο και ο συνεργάτης της, Αντουάν Αρνό. Μαζί τους ήταν και ο φίλος τους, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στην οργάνωση Naked Hearts, Εβγκένι Πλιούσενκο, Ρώσος πρωταθλητής και ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης