Η Κυριακή Δερέμπεη τραγουδάει παραδοσιακά τραγούδια σε τηλεοπτική εκπομπή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 14:25
Η Κυριακή Δερέμπεη τραγουδάει παραδοσιακά τραγούδια σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Κυριακή Δερέμπεη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς  παρουσίασε στο κανάλι Bluesky στην εκπομπή «Αρρένα της ζωής», του Κώστα Χαρδαβέλα, παραδοσιακά τραγούδια μεταξύ των οποίων και το τραγούδι της  «Έρωτας στο Αιγαίο» σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λουκίλας Πλέσσα.

Η ταλαντούχα Κυριακή Δερέμπεη με κέφι και γιορτινή διάθεση άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φωνή της, το σαντούρι της και τη σκηνική της παρουσία.

«Από ξένο τόπο», «Μενεξέδες και ζουμπούλια»  «Ξενάκι μου», «Γιωργίτσα μου», «Έρωτας στο Αιγαίο» ήταν τα τραγούδια που ερμήνευσε η Κυριακή με τον δικό της μοναδικό και αισθαντικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

 

Το τρίτο single της νεαρής ερμηνεύτριας θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη ενώ ο πρώτος και ολοκληρωμένος δίσκος της με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Ο δίσκος θα είναι πολυμορφικός: Τζαζ στοιχείο, σαντούρι, νοσταλγικές μπαλάντες, ήχοι και αρώματα Αιγαίου και πολλές εκπλήξεις μέσα από τραγούδια διασκευασμένα σε δεύτερη εκτέλεση της Κυριακής αλλά και πολλά φρέσκα τραγούδια γραμμένα για την ίδια την Κυριακή, που αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Μίμη Πλέσσα. 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 14:53