Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται για μια μοναδική συναυλία στη Βαμβακού το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Τρίγωνα, κάλαντα, στο μικρό χωριό και χτυπάει χαρούμενα το καμπαναριό! Τον Δεκέμβριο, στα 950 μέτρα υψόμετρο, μέσα στην παραμυθένια στολισμένη Βαμβακού, δίνουμε ραντεβού με τις μοναδικές γεύσεις και τη θερμή φιλοξενία. Η Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς έχοντας την υποστήριξη από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) έχει σχεδιάσει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και θεματικών εμπειριών για τους λάτρεις της φύσης, του βουνού και φυσικά των Χριστουγέννων – της ομορφότερης γιορτής του έτους. Φώτα, χρυσόσκονη, στολίδια, γλυκά και πάμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστουγεννιάτικη Βαμβακού αποκαλύπτεται με τη Μαρίζα Ρίζου

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 16.00, η Βαμβακού έχει την τιμητική της και σε μία εκδήλωση γεμάτη μουσική, μουτζουρώματα και φούσκες ζωντανεύουν ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος και τα φώτα του χωριού! Η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της, στις 18:00, μας χαρίζουν μία βραδιά γεμάτη νότες, αγαπημένες μελωδίες και χειροκροτήματα. Μαζί θα μετρήσουμε αντίστροφα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα κοσμήσει και φέτος την πλατεία της Βαμβακούς, ενώ θα παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο bubble show από τους LaPetite Marguerite και μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε εορταστικά Μουτζουρώματα από την ομάδα «Μουτζούρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εικαστικά εργαστήρια για όλους με χρώμα και χρυσόσκονη &
V.Lab (Vamvakou Technology Lab Fully powered by SNF) Christmas edition

Φυσικά, τα εικαστικά εργαστήρια βρίσκουν πάντα μία θέση στο σχολείο της Βαμβακούς, καθώς, στις 5/12, μαθαίνουμε τα μυστικά της Κεραμικής με την κεραμίστρια Μάρω Παινέση. Tην ίδια μέρα, οι επιστήμες καταφέρνουν και πάλι να … τρυπώσουν στο V.Lab, καθώς όλοι μαζί θα φτιάξουμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο χωριό με Lego Wedo 2.0 και την ομάδα Robot-Fun της ΝΟΚΙΑ Hellas.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του μήνα εδώ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης