Η Μελίνα Ασλανίδου με τη βαλίτσα της γεμάτη τραγούδια, μουσική, ενέργεια, αγάπη και φως, «βγαίνει στον δρόμο» για να συναντήσει τους αγαπημένους της φίλους, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Μελίνα Ασλανίδου με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, αλλά και με τον πολύ αγαπητό, Γιώργο Λιανό να προστίθεται στη συντροφιά της, θα «ηλεκτρίσει» τους ομογενείς μέσα από πέντε μοναδικές συναυλίες, που θα δώσει σε Αμερική και Καναδά τον Ιούνιο. Συναυλίες γεμάτες Ελλάδα, μια «Προσωπική Επιλογή» αγαπημένων τραγουδιών, που έχει κάνει η ίδια, και ξεκινά από αξέχαστα κλασικά, λαϊκά τραγούδια και φτάνει μέχρι τις δικές της πρόσφατες επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγούδια που αγαπήθηκαν, από το «Τι σου έκανα και πίνεις» και το «Λάθος», μέχρι τα «Να με δικαιολογήσεις», «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Μες το σπίτι δεν μένει κανείς», την Νο1 επιτυχία της χρονιάς «Νερό και Χώμα» (με τους Stavento), η Μελίνα Ασλανίδου, ερμηνεύει και συγκινεί, τραγουδά και καθηλώνει, σε μια απόλυτη, αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.

Η Μελίνα θα βρεθεί:

Σικάγο – Παρασκευή 9 Ιουνίου – Concorde Banquets

Νέα Υόρκη – Σάββατο 10 Ιουνίου – Melrose Ballroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βοστώνη – Πέμπτη 15 Ιουνίου – Royale Ballroom

Τορόντο – Παρασκευή 16 Ιουνίου – The Forth

Μόντρεαλ – Σάββατο 17 Ιουνίου – Rialto Theatre

Μια σχέση που δε μετρά χιλιόμετρα και αποστάσεις, μιας και οι φανατικοί θαυμαστές της βρίσκονται σε κάθε πλευρά της υφηλίου, όπου χτυπά ελληνική καρδιά, με πυρήνα στην Αμερική και στον Καναδά, όπου με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τις συναυλίες της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μόλις ανακοινώθηκαν οι εμφανίσεις σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Τορόντο και Μόντρεαλ πλησιάζουν να γίνουν sold out!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης