Με μια λαμπερή συναυλία για μικρούς και μεγάλους υποδέχεται τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου το βράδυ, στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας, στο ανακαινισμένο Θέατρο «Ολύμπια» θα παρουσιάσει ένα γιορταστικό πρόγραμμα με άριες και χορωδιακά από δημοφιλείς όπερες και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Γιάννης Καλύβας, πλαισιωμένοι από την Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης» και την Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την μουσική τους ευαισθησία και την τέχνη τους θα σας εισαγάγουν με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο μαέστρος Πάνος Βλάχος, που επέλεξε να παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό αγαπημένα αποσπάσματα από λυρικά και ορχηστρικά έργα των Γιόχαν Στράους, Τσαϊκόφσκυ, Βέρντι, Πουτσίνι, Καρρέρ, Σούμπερτ, Μασκάνι κ.α., θρυλικά τραγούδια από πασίγνωστα μιούζικαλ, αλλά και πολλά χιλιοτραγουδισμένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που υπόσχονται να ενθουσιάσουν και να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η συναυλία δίδεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων – ΟΠΑΝΔΑ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σολίστ: Βάσια Ζαχαροπούλου, Γιάννης Καλύβας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετέχουν: Η Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης»

Η Μικτή Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Μουσική διεύθυνση: Πάνος Βλάχος

Θέατρο «Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας»

Ακαδημίας 59, Αθήνα

Τ. 210 3642540

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

ώρα έναρξης 20:30.

Είσοδος ελεύθερη

Τα δελτία εισόδου θα διατίθενται δωρεάν από το Θέατρο «Ολύμπια» από τις 6 μ.μ. το βράδυ της συναυλίας

www.opanda.gr

ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ: Ακαδημίας 59, Αθήνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης