Για μια ακόμη χρονιά η Νεκταρία Καραντζή θα βρεθεί στην Κύπρο, προσκεκλημένη της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού και της Επιτροπής Ανεγέρσεως του πρώτου Ιερού Ναού του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβήτου στην Κύπρο. 

Τα εισιτήρια έχουν για μία ακόμα φορά ήδη εξαντληθεί για τη συναυλία της διεθνούς φήμης υμνωδού του ιερού βυζαντινού και αρχέγονου παραδοσιακού μέλους:  «Ύμνοι και Θρήνοι για την Παναγία», το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού στις 20.00, καθώς το κοινό της Κύπρου ανταποκρίθηκε άμεσα με αθρόα προσέλευση. Θα υπάρξει λίστα αναμονής στην είσοδο για διάθεση εισιτηρίων μετά από ακυρώσεις, πριν τη συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος επίσης η νεανική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού «Ανατολή», υπό τη διεύθυνση του π. Νικόλαου Λυμπουρίδη και η Ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, ενώ θα προλογίζει ο διεθνώς καταξιωμένος πιανίστας, συνθέτης και αρχιμουσικός Βασίλης Τσαμπρόπουλος.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Πορφυρίου Λεμεσού.

*Η Νεκταρία Καραντζή θα ψάλει επίσης στη Μητρόπολη της Λεμεσού στις ακολουθίες των Τρίτων Χαιρετισμών και του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης