Μια ταιριαστή καλλιτεχνική σύμπραξη που θα φωτίσει τις χειμωνιάτικες νύχτες σας ξεκινάει την Πέμπτη 7  Νοεμβρίου.

Οι Nto Diesi, της Πένυς Ραμαντάνη και του Δημήτρη Νίτη, συναντούν στη φιλόξενη σκηνή της Σφίγγας τον Απόστολο Μόσιο, παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που θα σας αφαιρέσει το βάρος της καθημερινότητας και θα σας παρασύρει να το τραγουδήσετε μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας στις αποσκευές τους, δύο ολοκαίνουργιους δίσκους, το «Δε φοβάμαι το αύριο» για τους Nto Diesi και το «Βεγγαλικό» για τον Απόστολο Μόσιο, που κυκλοφορούν αμφότεροι από το Ogdoo Music Group, θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής το πολύπλευρο ταλέντο τους ενώνοντας τις δημιουργικές τους δυνάμεις.

Η Πένυ Ραμαντάνη, αν και νεότατη, μετρά ήδη μια πλούσια καριέρα είκοσι ετών ως ερμηνεύτρια και στιχουργός των ΟΝΑΡ, ο Δημήτρης Νίτης ο προικισμένος συνθέτης των Nto Diesi τυγχάνει και εξαιρετικός κιθαρίστας, ένας από τους πιο σημαντικούς που διαθέτουμε και ο Απόστολος Μόσιος, μουσικός, δημιουργός και ερμηνευτής, διαθέτει εκτός των άλλων μια μεγάλη φωνή που εντυπωσιάζει.

Η χημεία τους είναι εξαιρετική και η συνεργασία τους καθόλου τυχαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες που αντανακλούν τη σπάνια χαρά των ανθρώπων να υπηρετούν τη μεγάλη τους αγάπη, στην περίπτωσή τους την μουσική και αυτή τη χαρά την μεταδίδουν απλόχερα στο κοινό τους, όπως θα διαπιστώσετε.

Η δύναμη της παρέας, η αίσθηση ότι γίνεσαι μέλος μιας συντροφιάς αγαπημένων φίλων που σκαρώνει μια αυθόρμητη γιορτή στο σπίτι, είναι η κεντρική ιδέα που διαπνέει την παράστασή τους, όπως ευθέως φανερώνει και το όνομα των ζωντανών τους εμφανίσεων «Πάμε Παρέα».

Γιατί οι παρέες στη Ελλάδα εκτός από ιστορία ξέρουν να δημιουργούν και αξέχαστες νύχτες, όπως αυτές που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στη Σφίγγα.

Η συντροφιά των τριών, με αφορμή αυτή τη συνεύρεση έγραψε, ένα πολύ όμορφο, τρυφερό και αισιόδοξο τραγούδι το «Πάμε Παρέα» προετοιμάζοντας το έδαφος για τις δύο Πέμπτες του Νοέμβρη, που για όσους τις ζήσουν θα  φαντάζουν Παρασκευές.

Τους Nto Diesi και τον Απόστολο Μόσιο συνοδεύουν επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί Δημήτρης Νάσσιος  (κιθάρες, φωνητικά), Βασίλης Παπαχρήστου (πλήκτρα), Μιχάλης Κεχαγιάς (sidetrack – μπάσο, φωνητικά) και Δημήτρης Γκαβαρδίνας (τύμπανα)

Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.30  
Τιμή εισόδου: 13 ευρώ γενική είσοδος σε τραπέζι, με μπύρα ή κρασί

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης