Οι Opera Chaotique στο Κελάρι του Athenaeum

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017, 08:45
Οι Opera Chaotique στο Κελάρι του Athenaeum
Οι Opera Chaotique αποτίουν φόρο τιμής στις «Γυναίκες» με τη νέα τους παράσταση. Όχι μόνο στις επώνυμες αλλά και στις καθημερινές, στις γυναίκες της διπλανής πόρτας, στη γειτόνισσα, τη σύζυγο, την ερωμένη…

Όλες άλλαξαν τον κόσμο με τον τρόπο τους, τη στάση και τον αγώνα τους, με τα όχι που είπαν και κυρίως με τα ναι που δεν είπαν ποτέ!

Καμίλ Κλοντέλ, Νίνα Σιμόν, Ισιδώρα Ντάνκαν, Σάρα Κέιν κ.α. μπλέκονται με τη γκουβερνάντα του Voodoo Drummer και την ψυχίατρο του Tenorman σε μια μετασουρεαλιστική χιουμοριστική ή όχι παράσταση!

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) : Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο
Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer) : Ντραμς

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Special Guests

Βασιλική Παρασκευοπούλου (Τραγούδι)
 
Βασιλική Μπλούκου (Ζωγράφος)

(Τελευταία παράσταση)

Κελάρι Athenaeum

Αδριανού 3, (Σταθμός ΗΣΑΠ ΘΗΣΕΙΟ)

Τηλεφωνικές Κρατήσεις
694 516 0385
21 0321 0239

Είσοδος : 5 Ευρώ

Ένα εκκεντρικό ντουέτο

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Σουρεαλιστικές ιστορίες

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Opera Chaotique εκτός από τις δικές τους συνθέσεις κουβαλάνε και όλη τους την τρέλα: Άριες που κορυφώνονται με punk ουρλιαχτά, τζαζ μελωδίες που πάλλονται στο ρυθμό αφρικανικών κρουστών, τρυφερά παραμύθια που μεταμορφώνονται σε σκοτεινούς εφιάλτες... Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί, μελοποιήσεις ποιημάτων, πρωτότυπες συνθέσεις και τρελά πειραγμένες διασκευές...Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ να κουβεντάζει με τον Charles Bukowski, ενώ το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη ... Κάθε συναυλία των Opera Chaotique ειναι μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, ένα σουρεαλιστικό ταξίδι σε τόπους κι εποχές όπου όλα είναι πιθανά και μια απολαυστικά χαοτική παράσταση.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017, 08:50