Η Πολυξένη Καράκογλουσυνεχίζει τις χειμερινές της συναυλίες και επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Θήβα και το music café «the BaR» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με την παράσταση «Όλη η γη μια φωτιά» αναζητά συνταξιδιώτες με γερό στομάχι για να βουτήξουν στο σήμερα και να ονειρευτούν το αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή την παράσταση θα παρουσιάσει ένα μέρος από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «Σημεία Στίξης», τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική της εργασία «Πολύχρωμες ζακέτες», τραγούδια από συμμετοχές της όπως το «Ο άνθρωπος μπορεί» αλλά και επιλογές από την ελληνική (Θάνος Μικρούτσικος, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Κίτρινα Ποδήλατα κ.ά.) και διεθνή δισκογραφία (Pete Seeger κ.ά.).

Παίζουν οι μουσικοί Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα, ΝτένιςΠαναγιωτίδης στα τύμπανα και Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί ενώ η ίδια παίζει πιάνο και έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα. Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Απόστολου Πλατανιά και την γραφιστική επιμέλεια υπογράφει ο Φοίβος Μποζάς.

Πολυξένη Καράκογλου – Εξομολόγηση σε Καθρέφτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

“the BaR music café”
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2262080659
Σκουρτανιώτου 7,Θήβα
Ώρα έναρξης: 21.00

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης