Μήνυμα ειρήνης, ενότητας, αλληλεγγύης και αγάπης, έστειλε παντού την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου η Αθήνα με τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Συντάγματος, από τον Δήμο Αθηναίων.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop μουσικής. Η ανατρεπτική Τάμτα με την επί 18 χρόνια συνεχόμενη επιτυχημένη πορεία, ταξίδεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της. Τραγούδησε τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έφερε τα Χριστούγεννα στην πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μεταφέροντας το πνεύμα των γιορτών σε όλη την Αθήνα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καλωσόρισε στην κεντρική σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, δημάρχους από όλο τον κόσμο, που αυτές τις μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα. Καθένας ξεχωριστά, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, έστειλαν τις δικές τους ευχές. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν το δημοφιλές δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον πιο ωραίο τρόπο και με την Τάμτα να  ανεβαίνει ξανά στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Δήμου Αθηναίων, μεταφέροντάς την χαρά, το κέφι και την αγάπη σε όλο το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για να την απολαύσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης