Ο Άγγελος Ανδριανός, μετά τον «Πλούτο» που του «χάρισε» η Πέννυ Μπαλτατζή, μας συστήνεται  και ως συνθέτης.

Οι στίχοι του φίλου του Δημήτρη Τανού, τον  ενέπνευσαν να γράψει τη μουσική στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Είναι κάτι βραδιές», που μόλις κυκλοφόρησε από την ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία Qubi.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας ενώ το video clip έχει επιμεληθεί ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το τραγούδι «Είναι κάτι βραδιές» είναι μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα που οι δημιουργοί του εύχονται να σας ταξιδεύει και να σας συντροφεύει, να σας κάνει να χαμογελάσετε ή και να δακρύσετε, μα πάνω από όλα να το τραγουδήσετε.

 

Το τραγούδι «Είναι κάτι βραδιές» είναι διαθέσιμο ψηφιακά από την εταιρεία Qubi.gr σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ: https://orcd.co/einaikativradies

Καλή σας ακρόαση!

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Ανδριανό

Με καταγωγή από το Άργος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική. Σπούδασε πιάνο, κιθάρα και θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Άργους ενώ, παράλληλα, παρακολούθησε μαθήματα Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής.

Είναι απόφοιτος του τμήματος «Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης» του «Πανεπιστημίου Μακεδονία» Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές του άρχισε τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα στη Θεσσαλονίκη, το Άργος και το Ναύπλιο

Ερχόμενος στην Αθήνα, εργάστηκε ως καθηγητής μουσικής σε σχολεία της Αττικής. Παράλληλα δούλευε ως τραγουδιστής και μουσικός σε σκηνές συνεχίζοντας ταυτόχρονα τις σπουδές του στο «Σύγχρονο Τραγούδι» και τα Ανώτερα θεωρητικά της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Ο Άγγελος Ανδριανός είναι πτυχιούχος Φωνητικής-Σύγχρονου Τραγουδιού, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής (Φούγκα), Ενοργάνωσης, Σύνθεσης και Πιάνου. Εκτός από πιάνο και κιθάρα παίζει ακόμα μπουζούκι, ακορντεόν, φυσαρμόνικα και ηλεκτρικό μπάσο. Είναι επίσης καθηγητής φωνητικής-σύγχρονου τραγουδιού, πιάνου και κιθάρας.

Η μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία έχει πολύ σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Τάκης Σούκας, Μανώλης Μητσιάς, Αλέκα Κανελλίδου, Κώστας Μακεδόνας, Λάκης Παπαδόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Βέρτης , Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Κανά, Φίλιππος Πλιάτσικας, Κώστας Φέρρης και άλλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης