Ο «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ Άμεα» δεν σταματάει στις αθλητικές δραστηριότητες και υπογράφει, με θέληση και θάρρος, τις επιτυχίες του στον χορό και το θέατρο αναπτύσσοντας το πολιτιστικό του τμήμα, οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις σε πολιτιστικούς χώρους, όπως στο «Θέατρο Άννας & Μαρίας Καλουτά », «Στέγη Ωνάση», ¨Θέατρο Ρουφ», «Μίκης Θεοδωράκης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης» κ.α. Ο «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ Άμεα» δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να αποδείξουν πως τίποτα δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μας στερήσει τη συμμετοχή μας σε ότι πρόκληση δεχθούμε.

«Η Τέχνη δεν κάνει διακρίσεις» μας λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης στο βίντεο «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ Παρουσίαση Χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων», στο οποίο παρουσιάζονται όλες οι πολιτιστικές δράσεις του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

«Σε αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο που οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται καθημερινά, εμείς δεν έχουμε πάψει να ονειρευόμαστε και να προσπαθούμε να εκπληρώνουμε τους στόχους και τα όνειρα των παιδιών μας, που παρουσιάζουν νοητικές ή άλλες δυσκολίες» αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύλλογος «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ, ο οποίος ζητεί να επιδείξετε τη στήριξή σας έμπρακτα, συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή, μέσα από την ευγενική και τόσο σημαντική χορηγία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις του συλλόγου στο κανάλι με την ονομασία, «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ» πατώντας εδώ

https://www.hippocampus-amea.gr/

Ελπίδα στήριξης στην προσπάθεια μας

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται καθημερινά, εμείς δεν έχουμε πάψει να ονειρευόμαστε και να προσπαθούμε να εκπληρώνουμε τους στόχους και τα όνειρα των παιδιών μας, που παρουσιάζουν νοητικές ή άλλες δυσκολίες.

Έχοντας ήδη διανύσει ένα μέρος της πορείας και έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του σωματείου μας σημαντικά επιτεύγματα, είμαστε σε θέση πλέον να οραματιζόμαστε την συνέχεια της προσπάθειάς μας αυτής.

Πιο συγκεκριμένα

Αναπτύσσουμε το αθλητικό μας τμήμα προσθέτοντας συνεχώς νέα αθλήματα με αρκετά σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιο,  Διεθνές και  Πανελλήνιο επίπεδο (π.χ κολύμβηση, στίβο, ποδηλασία, ξιφασκία, αγωνιστικό χορό).

Αναπτύσσουμε το πολιτιστικό μας τμήμα, οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις σε πολιτιστικούς χώρους, όπως στο «Θέατρο Άννας & Μαρίας Καλουτά », «Στέγη Ωνάση», ¨Θέατρο Ρουφ», «Μίκης Θεοδωράκης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης» κ.α., δίνοντας την δυνατότητα στα μέλη μας να αποδείξουν πως τίποτα δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μας στερήσει την συμμετοχή μας σε ότι πρόκληση δεχθούμε.

Από το έτος 2013 που ιδρύθηκε ο σύλλογός μας, με επίσημη αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες(ΕΑΟΜ ΑμεΑ), έως και σήμερα, απαρτίζετε από 77  μέλη που συμμετέχουν στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του ομίλου.

Με δεδομένη τη μέχρι τώρα ανοδική πορεία μας, έχοντας πλάι μας ανθρώπους  που οραματίζονται μαζί μας τα όνειρα και τους στόχους μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να επιδείξετε τη στήριξή σας έμπρακτα, συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή, μέσα από την ευγενική και τόσο σημαντική χορηγία σας.

Αρ. Τραπεζικού Λογαριασμού:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR42 01710390 0060 39128259 606

Όνομα δικαιούχου: «ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ»

 Με εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος       Η Γεν. Γραμματέας

Κος Μαρκίδης Εμμανουήλ    Στάθη Χρυσούλα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης