Βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 49 ετών στο σπίτι του στο Essex και βύθισε στη θλίψη τους θαυμαστές του και την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ο Keith Flint εντοπίστηκε από την αστυνομία όταν ασθενοφόρο κλήθηκε μετά από αναφορές για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Κι όπως έγινε γνωστό μέσα από την επίσημη σελίδα στο Instagram του συγκροτήματος, ο frontman των Prodigy έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα τέλος για το οποίο είχε προϊδεάσει το πιστό κοινό του σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από τρία χρόνια στο περιοδικό FHM. Τότε ο Κιθ Φλιντ είχε αναφέρει τη λέξη αυτοκτονία για πρώτη φορά.  

Ο Βρετανός δεν μασούσε τα λόγια του: «Δεν κάνω ποτέ οικονομίες, τα εξαργυρώνω όλα και τα σπαταλάω. Είχα πάντα αυτή τη σκέψη μέσα μου ότι όταν νιώσω ξοφλημένος, θα αυτοκτονήσω. Ορκίζομαι στον Θεό, δεν πρόκειται για τάση αυτοκτονίας – είναι μια θετική σκέψη,  οπωσδήποτε. Όταν αρχίσω να χέζω το κρεβάτι μου, θα πάω να στηθώ στη μέση του δρόμου μέχρι να με πατήσει λεωφορείο», είχε πει ο εκλιπών.  

Και είχε τότε συμπληρώσει: «Νομίζω ότι είμαι πολύ γενναιόδωρος με τους ανθρώπους που αγαπώ, αλλά μπορώ να γίνω και πολύ εγωιστής. Μεγάλωσα γνωρίζοντας ότι κανείς δεν θα με φροντίσει. Αν δεν το κάνω εγώ δηλαδή, ποιος θα το κάνει; Δεν με φοβίζει αυτό που είμαι. Το μόνο που θέλω κοιτώντας πίσω είναι να ξέρω ότι έζησα μια γεμάτη ζωή. Αυτό είναι το παν. Ευτυχισμένες μέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης