Τα post punk rock συγκροτήματα εφήβων ήταν αρκετά στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στη Νέα Υόρκη και πολλοί μαθητές λυκείου επεδίωκαν απεγνωσμένα να γίνουν οι επόμενοι Ramones. Μία από αυτές τις μπάντες, ωστόσο, είχε ντράμερ τον νεαρό Μπεν Στίλερ.

Αντλώντας έμπνευση από τον Ρόμπερτ Φριπ των King Crimson και τον Captain Beefheart, το συγκρότημα «Capital Punishment» αυτο-κυκλοφόρησε δύο πειραματικά άλμπουμ ψυχεδελικής, πειραματικής πανκ ροκ μουσικής προτού διαλυθεί και τα μέλη του ξεκινήσουν τις πανεπιστημιακές σπουδές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επόμενα χρόνια, ο Πίτερ Σουάν έγινε κρατικός δικαστής στην Αριζόνα, ο Πίτερ Ζούσι καθηγητής Σλαβικών Σπουδών σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ο Κρις Ρέμπλινγκ σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ.
Ο Μπεν Στίλερ έγινε σούπερ σταρ του Χόλιγουντ.

Πριν απ’ όλα αυτά, πέρασαν τα καλύτερα χρόνια της νιότης τους ηχογραφώντας σε στούντιο, κάνοντας παρέα με τον Τζιν Σίμονς (των Kiss) και εξερευνώντας τις ανατριχιαστικές υπόγειες σήραγγες της Νέας Υόρκης, αναφέρει δημοσίευμα του dazeddigital.com.

Οι «Capital Punishment» ιδρύθηκαν το 1977 αρχικά από τον αρχηγό του συγκροτήματος Κρις Ρέμπλινγκ και τον φίλο του Τόνι Κόνβερς. Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Κόνβερς μετακόμισε στην Καλιφόρνια και εντάχθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης