Κωστής Μαραβέγιας: Παράταση εμφανίσεων στο Άνοδος Live Stage

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 12:46
 Κωστής Μαραβέγιας: Παράταση εμφανίσεων στο Άνοδος Live Stage
Ο Κωστής Μαραβέγιας, αεικίνητος και δυναμικός, ο πάντα ενωτικός και τρυφερός, στήνει τραγούδι και χορό στην Άνοδο και κάνει τις νύχτες μας γιορτή. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ξέρει να σαγηνεύει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, με τα εξαιρετικά προσεγμένα προγράμματά του αλλά και με τις μοναδικές και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του. Αυτό φαίνεται και από τις σταθερά soldout εμφανίσεις και συναυλίες του σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Η αισιοδοξία και η ηρεμία που αποπνέει, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό του αλλά και την εξαιρετικά ποικιλόμορφη προσωπικότητά του, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για μια ακόμη σειρά από ξεχωριστά live στο Άνοδος Live Stage, αφού οι εμφανίσεις που αγαπήθηκαν πολύ. Λόγω μεγάλης ζήτησης, οι παραστάσεις συνεχίζονται για όλα τα Σάββατα του Ιανουάριου:Σάββατα‬‬‬‬‬‬ 6‬ - 13 – 20 – 27/ 1 / 2018.

Έχοντας στο πρόγραμμά του τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το vintage «Φάρος» και το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του:

Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστο Καλκάνη (κλαρινέτο) και ΚρίτωναΜπελλώνια (κρουστά, τύμπανα), ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται τέσσερα ακόμα υπέροχα live στο νέο στέκι στην καρδιά της Αθήνας.

Σάββατο 6‬ - 13 – 20 – 27/ 1 / 2018

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183 &Πάλλαντος 38, Αθήνα


Τηλ. 210 34 68 100‬‬‬‬‬‬‬

Τιμές εισιτηρίων:

Είσοδος: 15€με ποτό

Φιάλη ποτού: από 130 €για 4 άτομα

Φιάλη κρασί:από 65€Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 12:46