Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Με χαρακτηριστική κρυστάλλινη και μελωδική φωνή, επιβλητική και δυναμική σκηνική παρουσία, η Κρινιώ Νικολάου πιστή πάντα στο προσωπικό της ύφος, παρουσιάζει το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Μετέωρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και συνθέτρια Κρινιώ Νικολάου με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά της, μίλησε στο zougla.gr και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια.

Δύο χρόνια μετά το άλμπουμ «Κοίτα με απλά», η Κρινιώ εμβαθύνει στις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα και την πληγή που αφήνει η προδοσία με το τραγούδι «Μετέωρη» σε στίχους του Νικόλα Τσιορβά και μουσική δική της. Έχοντας διαγράψει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της μουσικής με σημαντικές συνεργασίες, η Κρινιώ παραμένει μια τραγουδοποιός γοητευτική και δυναμική, η οποία βάζει ψυχή στα τραγούδια και την ερμηνεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουν υπάρξει φορές που έχω νιώσει μετέωρη, ευτυχώς δεν είχα ελεύθερη πτώση ήταν μόνο η αίσθηση  μετέωρη. Έχω καταφέρει μέσα από τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία να μπορώ άμεσα να κάνω ένα restart και να λέω πάμε πάλι απ’ την αρχή» αναφέρει η ταλαντούχα καλλιτέχνις στο zougla.gr με αφορμή τη νέα της δυναμική μπαλάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια συνεργασία μου, έχω πάρα πολλές γλυκές στιγμές μπροστά στο stage, πίσω από το stage και όλα αυτά τώρα τα θυμάμαι και πραγματικά μου γλυκαίνουν πολύ την ψυχή γιατί ήμουν πολύ ευλογημένη να συναντήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους μπροστά μου, τόσο γρήγορα και τόσο αβίαστα.

H αγαπημένη καλλιτέχνις αναφερόμενη στην έννοια της έμπνευσης εξομολογήθηκε: «Eίναι πάρα πολύ μυστήρια και περίεργη, πολύ όμορφη, πολύ ιδιαίτερη όταν έρχεται και σε ταρακουνάει να κάνεις κάτι, στο τέλος νιώθεις πραγματικά σαν να ίπτασαι. Με τον στίχο δεν είχα καταπιαστεί ποτέ, κάποια στιγμή λοιπόν όταν ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα τραγούδι και δεν είχα κάποιο στίχο να με εκφράζει, σαν από μηχανής Θεός,  πήρα το μολύβι και το χαρτί σαν να με καθοδηγεί ένα χέρι και έγραψα αυτό και άλλα τρία τραγούδια ολοκληρωμένα. Δε λέω τον εαυτό μου στιχουργό, απλώς, ως τραγουδοποιός, είχα και αυτήν τη στιγμή την πολύ όμορφη, να γράψω  αυτά τα τραγούδια. Θα ήθελα πολύ να ξαναγράψω, ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

 

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης