Οι Stringless, το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα που μετρά δέκα χρόνια πορείας στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, κυκλοφορεί τη «Λαϊκή» ένα πρωτότυπο κομμάτι  σε μουσική και στίχο από τις ίδιες.

Οι Stringless, μετά τον πρώτο ολοκληρωμένο τους δίσκο (2018) και το Single «Το κόκκινο φουστάνι», έρχονται με νέο τραγούδι που κυκλοφορούν ως δεύτερο single και προπομπό του επερχόμενου δίσκου, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Λαϊκή» ως ένα άλλο παζάρι αναδεικνύει όλα εκείνα τα κοινωνικό- πολιτικά ζητήματα για τα οποία ξεπουλιόμαστε ή μας ξεπουλάνε «με το κιλό». Ένα τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη να εκφραστεί το προσωπικό βίωμα της καλλιτεχνικής ομάδας, σε σύνδεση πάντα με το συλλογικό βίωμα μιας ολόκληρης κοινωνίας. Αυτά που βιώνουμε ως άνθρωποι και ως χώρα την τελευταία περίπου 3ετία δε γίνεται να μην πάρουν μορφή από τις Stringless, με το μόνο τρόπο που έχουν για να εκφραστούν, το τραγούδι.

Κυκλοφορεί από τη Massive Productions και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Stringless είναι: Αλμπένα Κούτοβα / Έλσα Μουρατίδου / Βασιλική Αλεξίου / Κατερίνα Μαυροφρύδου / Δωροθέα Μιχαήλ / Στέλλα Γιαλτζή.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού πλαισιώνεται με το  video clip του  Ironman productions.

Δείτε το βίντεο:

«Λαϊκή»
Μουσική: Αλμπένα Κούτοβα
Στίχοι: Χριστίνα Κωστάκη
Ερμηνεία: Stringless

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης