Η οκταμελής ορχήστρα «Λωξάντρα» (Loxandra Ensemble) από τη Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Up Stage την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Tangents Greece Music Tour 2019.

Η μουσική κολεκτίβα «Λωξάντρα» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα –έπειτα  από την επιτυχία του τελευταίου τους άλμπουμ και την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους- την δισκογραφική δουλειά «In Transition» που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην Ευρώπη και στην Αμερική αλλά και πολλά ακόμα τραγούδια και σκοπούς από τα προηγούμενα άλμπουμ τους «Σχεδόν όπως παλιά» και «Μεϋχανέ – Καφέ Αμάν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώιμο ρεμπέτικο, η ελληνική και τούρκικη παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, η λόγια μουσική της Πόλης, η μουσική των Ρομά και των Σεφαραδιτών της Θεσσαλονίκης, ήχοι του αραβικού κόσμου, Καύκασος και Βαλκάνια, αντανακλώνται με μαεστρία στη μουσική του συγκροτήματος Λωξάντρα.

Μέλη «Λωξάντρα» (αλφαβητικά):

Αγγούσης Νίκος: κλαρίνο/ φωνητικά, Αποστολίδης Φοίβος: κρουστά, Ελληνίδου Ρία: τραγούδι, Κουλεντιανός Θανάσης: κανονάκι/φωνητικά, Μεταξάς Λουκάς: ηλ. μπάσο/φωνητικά, Μιχαηλίδης Γιώργος: βιολί, Παναγούλιας Δημήτρης: κρουστά, Ταπάκης Κυριάκος: ούτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage Gialino

Λ. Συγγρού 143 Τηλέφωνο: 2109316101

8 Οκτωβρίου 2019

22:00

Εισιτήρια:

12€ με μπίρα ή κρασί στο bar
14€ με ποτό στο bar
14€ με μπίρα/κρασί στο τραπέζι
16€ με ποτό στο τραπέζι
40€ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80€ φιάλη ποτού | 4 άτομα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης