«Λίγο πιο Ψηλά»  είναι ο τίτλος της νέας μουσικής τριλογίας της crossover σοπράνο Μάνιας Βλαχογιάννη, με τη συμμετοχή της συνθέτριας και βιρτουόζου του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια.

Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης και μουσικός Κώστας Νούσιας και τους στίχους η στιχουργός Βέρα Κλαρέβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζωή Τηγανούρια

Το γεμάτο τρυφερά συναισθήματα και φωτεινά ηχοχρώματα τραγούδι με τίτλο «Αγγελούδι» διαδέχεται το πολύ ξεχωριστό «Λίγο πιο Ψηλά», ένα τραγούδι – προσωπική διαμαρτυρία και ταυτόχρονα ένα κάλεσμα για ανάταση ζωής σε έναν πραγματικά ελεύθερο κόσμο.

Το τρίτο τραγούδι με τίτλο «Το Όνειρο μου» μας παρασύρει σε ένα μεθυστικό στροβίλισμα πίσω στον χρόνο με τον παιχνιδιάρικο ρυθμό του και τις γοητευτικές μελωδίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάνια Βλαχογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί πως τη νέα μουσική πρόταση της πολυτάλαντης ερμηνεύτριας λαμπρύνουν επίσης με τη ερμηνεία τους διακεκριμένοι μουσικοί όπως η κορυφαία βιολοντσελίστρια Μιρέλα Ρούτση, η ταλαντούχα Αλεξάνδρα Νούσια στο βιολί, ο πολυσχιδής Γιώργος Πρινιωτάκης στην κιθάρα, ο διακεκριμένος πιανίστας Μιχάλης Παπαγεωργίου και ο εμπνευσμένος συνθέτης των τραγουδιών Κώστας Νούσιας στο σαξόφωνο και το φαγκότο.

Ακούστε το τραγούδι:

 

 

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κώστας Νούσιας και ο συνθέτης Νίκος Φυλακτός στο τραγούδι «Λίγο πιο Ψηλά».

 

To maxi single «Λίγο πιο Ψηλά» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, το Spotify και το YouTube από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης