Μαρία Φαραντούρη - Έλλη Πασπαλά στον Παρνασσό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 08:47
Μαρία Φαραντούρη - Έλλη Πασπαλά στον Παρνασσό
Δύο σπουδαίες τραγουδίστριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, συναντιούνται εκ νέου μετά από χρόνια, αυτή τη φορά στη σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός
για να «ζεστάνουν» τις κρύες νύχτες του Φλεβάρη.

Ένα μοναδικό ντουέτο με τις αισθαντικές φωνές της Μαρίας Φαραντούρη και της Έλλης Πασπαλά θα απολαύσει το αθηναϊκό κοινό στις 2και 3 Φεβρουαρίου, για δύο ακόμα βράδια .

Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικούς και ξένους σταθμούς, τραγούδια που αγαπήσαμε, σιγοτραγουδήσαμε και κάποια απ΄ αυτά έγραψαν ιστορία.

Τραγούδια από τα Νέγρικα του Λοΐζου και του Νεγρεπόντη μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου και από τις μπαλάντες του Σαββόπουλου και τα ερωτικά της Καραΐνδρου και του Κυπουργού , έως και τις μελωδικές στιγμές της Ρεμπούτσικα και του Καλαντζόπουλου δίνουν το στίγμα αυτής της μουσικής συνάντησης.

Δεν λείπουν όμως και μεγάλα και σπουδαία τραγούδια του διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου με τζαζ αναφορές που τόσο αγαπούν και οι δύο ερμηνεύτριες.

Ιδιαίτερη αναφορά και στους δυο μουσικούς, Τάκη Φαραζή στο πιάνο και David Lynch στα πνευστά που θα απογειώσουν το μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στους ήχους.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Τάκης Φαραζής: πιάνο

David Lynch: πνευστά - κρουστά

Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Φεβρουαρίου , ώρα 9.00μμ

Παραγωγή: Cricos Productions

Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» , πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)

Τηλέφωνο: 2106109513, 6944303274

Εισιτήρια : από 12€Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, 08:48