Στις 25 Νοεμβρίου αρχίζει το «Χειμερινό Παραμύθι» του Τιβάτ, ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων θεάτρου, μουσικής, εικαστικών έργων που θα «ταξιδέψει» τους επισκέπτες στη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το «Χειμερινό Παραμύθι» διοργανώνουν ο Οργανισμός Τουρισμού της πόλης, σε συνεργασία με τον δήμο και άλλους τουριστικούς φορείς. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις θα έχει το παγοδρόμιο που θα αποτελέσει και το επίκεντρό τους, αλλά και το «μαγικό» δάσος που περιμένει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να το ανακαλύψουν.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Χειμερινό Παραμύθι ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους λάτρεις της χειμερινής μαγείας, διαθέτει εορταστική ατμόσφαιρα, προσφέρει ψυχαγωγία και εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός τουρισμού, προσθέτοντας ότι, στη διάρκεια των εκδηλώσεων συναυλίες θα δώσουν καλλιτέχνες από την ευρύτερη περιοχή που έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια, εργαστήρια χειροτεχνίας και ξυλογλυπτικής για τα παιδιά, αλλά και εργαστήρια διακόσμησης για τους ενήλικες. Σε κάθε περίπτωση, ο οργανισμός τουρισμού του Τιβάτ στοχεύει το «Χειμερινό Παραμύθι» να μείνει αξέχαστο σε όσους το επισκεφθούν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης